Klinisk Dermaroller

Klinisk Dermaroller behandling

– Radikale ændringer i huden.
Kan udføres hele året rundt og på alle hudfarver.

Før klinisk behandling

For at opnå det bedste resultat med dine kliniske Dermaroller behandlinger, er det vigtigt at Home Dermaroller bruges 3 uger før den første kliniske behandling.

Af sikkerhedmæssige årsager behandler vi kun kunder der bruger Den originale Dermaroller®.

Priser Klinisk Dermaroller

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen er for dig der har:

Efter behandlingen

Behandlingens effekt er afhængig af hvor store hudskaderne var inden behandlingens start. Men oftest vil den gode effekt allerede kunne ses efter 4 – 6 uger, hvor huden vil syne mere jævn i det behandlede område.

Det er meget individuelt, hvor lang tid behandlingen holder. Det afhænger af mange forskellige faktorer, for eksempel hudens struktur, hudens blodcirkulation, levevis, overholdelse af instrukserne m.m.

Acne ar: 5 uger efter 1 behandling, ophelingen er stadig igang.

Resultatet

De små nåle prikker huller i huden, der med flere hundrede procent øger optagelsen af de aktive cremer, du påfører bagefter.

De produkter, vi bruger i dagligdagen, optager vi ikke ret meget mere end 2-3% af gennem huden – Så derfor er Home Dermaroller et fantastisk redskab, til dig der investere både tid og penge i din hud!

Huden bliver mere glat og jævn efter få behandlinger (bedste resultat efter +3 måneder), og urenheder og tilstopninger reduceres væsentligt.

Mere er ikke bedre

Flere nåle er IKKE bedre. Flere nåle kræver, at du bruger flere kræfter til at trænge ind i huden, som øger risikoen for nerve / vævsskade, blødning og smerte.

 

Før og efter billeder med Klinisk Dermaroller behandling

Stort udvalg af Cosmelan produkter

Step 1. Før billede af strækmærker på maven

Step 2. Efter billede X-antal måneder efter klinisk Dermaroller behandling mod strækmærker.

Step 1. Før billede af ar på næseryggen

Step 2. Man bliver højest en smule rød, og huden føles varm og irriteret som efter en solskoldning. Så fin er huden efter behandlingen.

Step 3. 1 måned efter behandlingen, huden arbejder ca. 6 uger efter behandlingen, med af regenerere sig og bygge huden op igen. Man kan oftest forbedre huden op til 80%, herover er ekstra bonus ;0)

Step 1. Før billede af ar på hånden

Step 2. Efter billede X-antal måneder efter klinisk Dermaroller behandling mod ar.

Den originale Dermaroller®

Vi er forhandlere af Den originale Dermaroller®. Den er udviklet i Tyskland og er det eneste Micro needling instrument som er ISO certificeret, den eneste der er godkendt af sundhedsstyrelsen, CE-mærket og patenteret på verdensplan.

Klinisk Dermaroller behandling med E-Dermastamp

NYHED i Danmark

Målrettet behandling
Denne behandling kræver konsultation først

Hvad sker der i huden ved klinisk Dermaroller

Under behandlingen perforerer de fine mikronåle arvævet. Behandleren vil kunne mærke en større modstand, når nålene bryder igennem det hårde arvæv.

Efter en tilstrækkelig perforering (ca. 15-20 passeringer over arret) vil en fin petechiae-dannelse kunne ses på huden, men ingen blødning.

Allerede få dage efter behandlingen vil nye fibroblastre og kapillærer begynde at migrere gennem det perforerede arvæv. Begge processer resulterer i dannelse af nyt væv, der fylder det tidligere atrosofiske ar og nye kapillærer medfører en betydelig bedre blodforsyning, der til gengæld resulterer i en forbedret re-pigmentering.

Collagen-Induction therapy via Micro-needling giver i gennemsnit en forbedring på 70-80%. Alt over det skal betragtes som en bonus. Da kollagenfibre og de nye kapillærer skal have tid til at modnes, anbefaler vi at væbne sig med lidt tålmodighed. Der skal gå mindst 6 uger mellem behandlingerne.

På dette punkt vil vi gerne understrege, at der efter vores mening ikke findes nogen ablative procedurer, der vil stimulere Neo-angiogenesis og det omfatter også fraktionerede laserstråler. Tværtimod mener vi, at det modsatte er tilfældet, da den ‘varme’ laserstråle ‘smelter’ kapillærer sammen med andet væv, og stimuli til spiring af nye kar vil blive undertrykt.

Dermaroller™-konceptet er den nyeste og mest effektive metode til behandling af ACNE-AR. Det er en blid og skånsom behandling uden restitutionstid.

VIGTIGT – Al acne skal være fuldkommen helet, før behandlingen med Dermaroller™ påbegyndes.

Andre kosmetiske behandlinger

Se også disse andre kosmetiske behandlinger hos Stines Hudpleje
has been added to your cart.
Kassen

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?