Dermaroller original

Rul dig til en sund og smuk hud med Dermaroller Home Care

Hold din hud i form
Med alderen bliver huden tyndere og gendannes langsommere. Som supplement til den professionelle Dermaroller® behandling, kan du behandle ansigt og hals derhjemme med Dermaroller Home Care®. Disse hjemmerulninger vil give synlig forbedring af hudens udseende og struktur.


Home Dermaroller Kit

før behandlingen med dermaroller home care
Før behandlingen.

efter behandlingen med dermaroller home care
Efter behandlingen
3 gange i ugen i 3 mdr. Med hjemmerulleren & produkter.

Nemt og enkelt
Behandlingen skal udføres blidt og uden tryk – man skal blot lade rullen gøre arbejdet. Rullens 192 fine nåle har en længde på ca. 0,20 mm, hvilket giver en helt smertefri behandling uden risiko for at skade huden. Efter behandlingen påføres Dermaroller LipoPeptide Collagen Booster® som indeholder A vitamin og peptider og som yderligere forstærker nydannelsen af collagen. Du kan rulle både i 
ansigt, på decolté og glem ikke håndryggen.
Resultat
Regelmæssig brug af Dermaroller Home Care® fjerner døde hudceller, øger cellefornyelsen og mikro-cirkulationen. Det medfører et friskere og yngre udseende, fordi overhuden bliver op til 30 procent tykkere, og derved giver mere fylde og færre linjer i huden.

Næringsoptaget i huden øges med mere end 200 gange, da produkterne der påføres bagefter, trænger længere ned i huden pga. mikrokanalerne lavet af de små nåle.

Hvis man har tildens til urenheder, er Dermarolleren også super god, da den ilter huden. Og hvis der kommer ilt til de bakterier, der findes i urenheder ødelægger man deres levevilkår. På denne måde forsvinder urenheden hurtigere og huden kan begynde at hele op.
Dermaroller Home Care® må ikke bruges på acne i udbrud, sår, eksem eller på anden måde skadet hud.

Hvis du har meget dybe linjer, ar eller strækmærker så klik her.

Kvalitetsprodukt
Dermaroller® er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og patenteret I Tyskland og den har dokumenteret virkning. Dermaroller er repræsenteret i 55 lande

Filter