Release Peeling

Release Peeling du får flot, ensartet og hårfri hud- fantastisk peeling

 • Release Peeling er en særdeles effektiv peeling. Det er en basisk peeling fra vores urte serie. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi hjemmepleje fra samme serie Susanne Melchiorsen.

Vi anbefaler Release peeling til:

 • Reducering af UØNSKET HÅRVÆKST
 • Rynker og dybe furer
 • Tør hud
 • Pigmentforandringer
 • Akne og ar ( ikke akne i udbrud)
 • Grove porer 

Da behandlingen er meget effektiv og fjerner mange døde hudceller, optimerer du optagelsen af aktive ingredienser bagefter. Peelingen er basisk og derfor anbefaler vi Rose Defence cremen min 3 dage efter behandlingen, for at normalisere ph værdien på huden.

Vi vil altid snakke hjemmepleje i forbindelse med peelingen første gang, da nogle produkter kan skabe irritation i huden i kombination med peelingen.

Efter behandlingen stråler din hud, gløden er tilbage, huden virker mere ensartet, overfladiske skjolder syner mindre, fine linier er reduceret og huden er glat og hår fri. Absolut en af vores favorit behandlinger.

Vi tilbyder Release peelingen som hårfjerning, den er blid, kan ikke mærkes og der kommer ingen knopper eller irritationer efterfølgende. 

Vi laver også effektive ansigtsbehandlinger, fantastisk til dig der ønsker hudforbedringer og fjernelse af uønsket hårvækst.

Vi tilbyder en quick ansigtsbehandling

Release + collagenlys 795,-

Den indeholder Release Peeling for en effektiv peeling og Collagen lyset der har mange gode egenskaber, bl. a. ilter blodet, opstrammende, ophelende, beroligende samt giver en terapeutisk effekt til sindet.

Og en luksus udgave

Stines Release Ansigtsbehandling 995,-

Den indeholder release peeling, retning af bryn, dybderens og ansigtsmassage under det effektive collagenlys.

Din hud fremstår styrket, med fornyet glød og velvære og ikke mindst glat og hårfri.

Efter Release Peeling behandling

Det er vigtigt at smøre huden med Rose Defence 2-3 dage efter peelingen, huden er blevet peelet med en kraftig peeling og skal genopbygges. Føles huden lidt stram eller irriteret, skal du bare smøre et par gange ekstra om dagen.

Release Peeling som hårreduktion

Behandlingen tilbydes som hårfjerning/hårreduktion af de fine hår i ansigtet.

Peelingen opløser keratin, som er det stof håret er bygget af. Den fjerner hår på hudens overflade, men er også i stand til at trænge ned i hårsækken, hvorved det er muligt at svække hårets vækst. For at opnå denne hår reduktion, er Hair Reducer en vigtig del af behandlingen mod hårene. Den svækker hårets vækst og får håret til at vokse langsommere, for til sidst at blive væk.

For at opnå resultater er det vigtigt at bruge Hair Reducer morgen og aften de første 14 dage efter peelingen. Efterfulgt af Rose Defence.

Behandlings interval for hårreduktion

Ved behandlings opstart skal du forvente at de 2 første behandlinger laves med 5-7 dages interval, for at nå ned i dybden af håret, herefter aftales et interval ud fra hår og hudtype. Herefter øger man intervallet til 3-4 uger imellem.

Vigtige produkter til hjemme plejen

Rose Defence skaber balance i hudens PH-værdi, så huden ikke bliver irriteret. Den er beskyttende, beroligende, helende og genopbyggende creme. Indeholder bl. a. Roser og Sheabutter der nærer, blødgør og beskytter mod udtørring. Vigtig for hudens ph-værdi minimum de første par dage efter behandlingen.

Hair Reducer en tyndflydende lotion der trænger ned i hårfolliklen og hæmmer hårvæksten, den bruges på ren hud med Rose Defence over. Skal bruges i 14 dage efter behandlingen, derefter holder du pause til næste behandling.

Ofte en foretrukken behandling

Vi kombinerer ofte Release Peeling med vores ansigtsbehandlinger for et hurtigere og dybere resultat. Nemlig også pga. den fjerner de uønskede hår i ansigtet. 

Du behøver ikke at have bestilt peelingen inden, det er nemt og enkelt at lave den når du kommer. Vi anbefaler du bestiller ansigtsbehandlingen Stines 60 hvis du er i tvivl.

Hvordan føles Release Peeling

Det er en kold maske, og ud fra duften er du ikke i tvivl om vi arbejder med alger. Behandlingen er smertefri, og der er ingen ting at se på huden bagefter, ud over huden har glød og ser frisk ud.

Dem der ikke tåler voks pga. knopper udslæt eller fordi det gør ondt, kan med fordel vælge Release hvis det er fine hår.

Vi anbefaler:

Stines Release Ansigtsbehandling med Beauty Angel ELT

* Ansigtsbehandling med release peeling, er inkl. retning af bryn, samt dybderens eller massage, maske og Beauty Angel ELT

Klippekort til ELT kan ikke bruges her da rabat er inkluderet :0)

Super effektiv behandling til: grove porer, tilstoppede porer, antiage, pigmentering, akne og side gevinsten er at dine dunhår forsvinder

Priser Release Peeling

Ansigtsbehandling med Release Peeling er

Effektivt til:

 • Rynker / dybe furer
 • Døde hudceller
 • Alle former for ar
 • Akne og store porer
 • Pigmentforandringer
 • Tør hud
 • Grå og livløs hud

Fjernelse af uønsket hårvækst de fine dun hår

Produkter til Peeling, Scrub og Eksfoliering

Køb vores anbefalede produkter til Scrub og Eksfoliering

Andre ansigtsbehandlinger

Se også disse andre ansigtsbehandlinger hos Stines Hudpleje
has been added to your cart.
Kassen

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?