Stines Ansigtsbehandlinger

Stines Signature Treatments

Hos Stines Hudpleje har vi sammensat 5 eksklusive signatur ansigtsbehandlinger. De er nøje valgt ud fra vores mange års erfaring, ekspertise samt dét, vi ved I elsker allermest – synlige og effektive resultater og den skønneste hudfornemmelse!

Stines 5 helt unikke og kvalitetsbevidste signaturbehandlinger er skabt med henblik på at give dig inspiration, overblik og hjælp til at vælge den bedst egnet behandling til dig og din hud!

Ansigtsbehandlingerne er alle kendetegnet ved at være resultatorienteret og personlige samt give en oplevelse af nærvær. Vi skræddersyer valget af produkter og metoder ud fra din huds behov, dine ønsker og ud fra tiden, der er til rådighed.

 

Priser Signature Treatments by Stines

 • Hudanalyse Gratis

  Vi udfører altid gratis hudanalyse. Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

 • Quick & Glow 550,-

  20 min behandling - læs mere herunder

 • Stines45 599,-

  45 minutters behandling - læs mere herunder

 • Stines60 699,-

  60 min behandling - læs mere herunder

 • Stines75 849,-

  75 min behandling - læs mere herunder

 • Power Treatment 1499,-

  75 min behandling - læs mere herunder

Er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du skal vælge, anbefaler vi vores ansigtsbehandling Stines60  hvor der er ekstra god tid til behandlingen.

*Vi behandler både med syre, base, enzymer og urter.

Power Treatment

Den mest eksklusive og effektive antiage-behandling til dig, der ønsker maksimal indsats mod både begyndende ældningstegn og dem du allerede har - rynker/linjer, tab af spændstighed og volume i huden, pigmentpletter, trist og grå hud. Vi har sammensat denne behandling for at maksimere din huds aktivitet og fornyelse, så din hud fremadrettet kan modstå for hurtig ældning og danne mere kollagen. Det opnår vi bl.a. med nano/micro needling, samt effektive syrer og højteknologisk lysbehandling.
 • Pris: 1499,-
 • Tid: 75 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 4000,-

Stines75

Stines75 er til dig, der gerne vil forkæles med en fantastisk kombination af hudfornyelse, dybderens og selvforkælelse med massage og afslapning. Vi bruger hudfornyende og rensende peelings, der nænsomt fornyer og genopfrisker huden og forkæler dig med skøn og afslappende massage, der får dig helt ned i gear efter en travl hverdag. Både dig og din hud efterlades med en smuk glød og skøn fornemmelse.
 • Pris: 849,-
 • Tid: 75 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 2350,-

Stines60

Stines60 er en klassisk ansigtsbehandling, den renser hudens overflade og går i dybden samt beroliger din huds immunreaktion. Vi skræddersyer behandlingen efter din huds behov. Den kan være til dig der kommer første gang, eller dig der ønsker en god og effektiv vedligeholdelsesbehandling. Din hudoverflade bliver mere ensartet med finere hudstruktur og mindre porer, og huden virker frisk, fugtet og beroliget.
 • Pris: 699,-
 • Tid: 60 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 1900,-

Stines45

Stines45 er en behandling der skræddersyes til dit specifikke behov. Behandlingen er derfor også velegnet til vedligeholdelse af hudsygdomme som fx rosacea, eksem, dermatitis og akne. Det kan anbefales med korte intervaller i perioder eller mellem ansigtsbehandlinger for særlig målrettet indsats. Stines45 er også særdeles velegnet til teenagere med behov for dybderens.
 • Pris: 599,-
 • Tid: 45 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 1600,-

Quick & glow​

Quick & Glow er en kort og effektiv hudbehandling til dig der ønsker et quick fix eller til dig der er i et kurforløb. Du kan vedligeholde og forlænge resultaterne af dine ansigtsbehandlinger, hvad end du arbejder med ældning, hudfornyelse eller inflammation. I Quick & Glow behandlingen anvender vi aktiv peeling til at forny hudens overflade kombineret med intensiv lysbehandlingsteknologi. Din huds evne til at vedligeholde hudens balance styrkes, mens indsatsen mod ældningstegn boostes. Quick & Glow kan anbefales med med korte intervaller i perioder eller mellem ansigtsbehandlinger for særlig målrettet indsats.
 • Pris: 550,-
 • Tid: 20 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 1500,-

Blandt vores kunder er det populært at tilføje nogle af disse tillægsbehandlinger:

Farvning af vipper & bryn, lysbehandling, voksning mm. Tilvælg dem, når du booker din behandling.

Hos Stines Hudpleje får du altid

Gratis hudanalyse

Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

Vores ansigtsbehandlinger skræddersyes altid ud fra din huds behov.

I vores basis ansigtsbehandlinger behandler vi alle hudtyper, hud-tilstande og hudsygdomme.

Resultatet for dig er en gennemfugtet, balanceret og friskere hud.

Produkter til Stines ansigtsbehandling

Se vores store udvalg at hudpleje produkter til ansigtsbehandling

Andre ansigtsbehandlinger

Se også disse andre ansigtsbehandlinger hos Stines Hudpleje

SEO tekst - Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SEO tekst - Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

has been added to your cart.
Kassen

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?