Stines ansigtsbehandling

Signature Treatments by Stines

Hos Stines Hudpleje har vi sammensat 4 eksklusive signatur ansigtsbehandlinger. De er nøje valgt ud fra vores mange års erfaring, ekspertise samt dét, vi ved I elsker allermest – synlige og effektive resultater og den skønneste hudfornemmelse!

Stines 4 helt unikke og kvalitetsbevidste signaturbehandlinger er skabt med henblik på at give dig inspiration, overblik og hjælp til at vælge den bedst egnet behandling til dig og din hud!

Ansigtsbehandlingerne er alle kendetegnet ved at være resultatorienteret og personlige samt give en oplevelse af nærvær. Vi skræddersyer valget af produkter og metoder ud fra din huds behov, dine ønsker og ud fra tiden, der er til rådighed.

Priser Signature Treatments by Stines

 • Hudanalyse Gratis

  Vi udfører altid gratis hudanalyse. Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

 • Quick & glow​​ 550,-

  20 min behandling - læs mere herunder.

 • Calm & Cleanse​ 699,-

  60 min behandling - læs mere herunder.

 • Relax & Repair ​ 849,-

  75 min behandling - læs mere herunder.

 • Ultimate & Renew 1499,-

  75 min behandling - læs mere herunder.

Er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du skal vælge, anbefaler vi vores ansigtsbehandling Relax & Repair,  hvor der er ekstra god tid til behandlingen.

* Vi behandler både med syre, base, enzymer og urter.

Blandt vores kunder er det populært at tilføje nogle af disse tillægsbehandlinger:

Farvning af vipper & bryn, lysbehandling, voksning mm. Tilvælg dem, når du booker din behandling.

Ultimate & Renew

Den mest eksklusive og effektive antiage-behandling til dig, der ønsker maksimal indsats mod både begyndende ældningstegn og dem du allerede har - rynker/linjer, tab af spændstighed og volume i huden, pigmentpletter, trist og grå hud. Vi har sammensat denne behandling for at maksimere din huds aktivitet og fornyelse, så din hud fremadrettet kan modstå for hurtig ældning og danne mere kollagen. Det opnår vi med, nøje udvalgte og meget aktive produkter samt metoder som bl.a. effektive pressure point teknikker til dine muskel- rynker, højteknologiske frugtsyrer og vi aktiverende kollagendannelsen med lysbehandling. Din hud fremstår ren, frisk og klar, synligt opstrammet og med en smuk glød.
 • Pris: 1499,-
 • Tid: 75 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 4000,-

Relax & Repair

Relax & Repair er en fantastisk kombination af hudfornyelse, dybderens og selvforkælelse med massage og afslapning. Produkterne i denne behandling fokuserer på at fjerne døde hudceller, så din hud ser mere ensartet og glat ud, mens tilstopninger i porerne dybde renses let. Vi bruger hudfornyende og rensende peelings, der nænsomt fornyer og genopfrisker huden og forkæler dig med skøn og afslappende massage, der får dig helt ned i gear efter en travl hverdag. Både dig og din hud efterlades med en smuk glød og skøn fornemmelse.
 • Pris: 849,-
 • Tid: 75 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 2350,-

Calm & Cleanse​

Calm & Cleanse er en klassisk ansigtsbehandling, den rengør din hud i hudoverfladen, i dybden samt beroliger din huds immunreaktion. Vi skræddersyer behandlingen efter din huds behov. Den kan være til dig der kommer første gang, eller dig der ønsker en god og effektiv vedligeholdelsesbehandling. Din hudoverflade bliver mere ensartet med finere hudstruktur og mindre porer, og huden virker frisk, fugtet og beroliget. Calm & Cleanse kan også være til dig der har en hudsygdom, som akne, Rosacea, eksem eller anden inflammation i huden eller dig som oplever ubalance ved stress eller hormonelle påvirkninger.
 • Pris: 699,-
 • Tid: 60 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 1900,-

Quick & glow​

Quick & Glow er en kort og effektiv hudbehandling til dig der ønsker et quick fix eller til dig der jævnligt får ansigtsbehandlinger. Du kan vedligeholde og forlænge resultaterne af dine ansigtsbehandlinger, hvad end du arbejder med ældning, hudfornyelse eller inflammation. I Quick & Glow behandlingen anvender vi aktiv peeling til at forny hudens overflade kombineret med intensiv lysbehandlingsteknologi. Din huds evne til at vedligeholde hudens balance styrkes, mens indsatsen mod ældningstegn boostes. Quick & Glow er derfor også velegnet til vedligeholdelse af hudsygdomme som f.eks. rosacea, eksem, Dermatitis og akne. Kan anbefales med med korte intervaller i perioder eller mellem ansigtsbehandlinger for særlig målrettet indsats.
 • Pris: 550,-
 • Tid: 20 min.
 • Klippekort: 3 behandlinger 1500,-
Hos Stines Hudpleje får du altid

Gratis hudanalyse

Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

Vores ansigtsbehandlinger skræddersyes altid ud fra din huds behov.

I vores basis ansigtsbehandlinger behandler vi alle hudtyper, hud-tilstande og hudsygdomme.

Resultatet for dig er en gennemfugtet, balanceret og friskere hud.

Andre ansigtsbehandlinger

Se også disse andre ansigtsbehandlinger hos Stines Hudpleje

SEO tekst - Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SEO tekst - Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

er tilføjet til kurven.:
Kassen