Mesoéclat Antiage

Mesoéclat – intensiv antiagebehandling

Til dig som ikke er til Botox eller kirurgi.

Suverænt løft til slap og rynket hud. Behandlingen virker også sammentrækkende på grovporet hud og kickstarter trist grå hud.

Mesoéclat kan anvendes som en enkeltstående behandling eller som en kur.

Dette er en klinisk behandling og må ikke sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre. Behandlingen er ikke en velvære behandling men den giver dig et kæmpe resultat!

Allerede en uge efter første behandling vil din hud have en helt ny glød. Porer og rynker er mildnet, poser ved øjne strammet mere op og huden er silkeblød.

Mesoéclat behandlingen stimulerer hudens forsvarsmekanismer og igangsætter de naturlige reparationsfunktioner som forynger og vedligeholder huden.

Priser Mesoéclat Antiage

Mesoéclat behandlingen

Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Efter behandlingen

Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen, derefter kan der forekomme lidt afskalling. Vi anbefaler man får behandlingen onsdag eller torsdag, for så vil den eventuelle afskalling hovedsagelig foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med.

Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegevinst får dem lysnet. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner, skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes.

Hjemmepleje

For at få behandlingen er det nødvendigt at købe special produkter til brug efter behandlingen, da de indgår som en del af helingsprocessen hvorfor man undgår eventuelle allergiske reaktioner og opnår et flot og holdbart resultat.

Til hjemmebrug bruges der Mesoestetic rens og tonic, Mesoéclat Creme, Fast Skin Repair og Suncreme faktor 50. Produkterne bruges morgen og aften.

Billeder før og efter Mesoélat Anti-Age behandling

Hvad kan jeg gøre?

Disse ting vil hjælpe med at hele op og rense ud i kroppen.

Er det sikkert?

Ja, Mesoeclat er sikkert.
Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt.

Produkter til Mesoéclat Antiage

Stort udvalg af Anti-Age produkter

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?