Schrammek – GreenPeel

Hvad er Schrammek GreenPeel?

Ny hud på 5 dage opnås med den effektiv Verdenskendte og velrenommerede Urte Dybde Peeling, der fornyer huden. En enestående peeling udviklet af den tyske Dermatolog/hudlæge Dr. Christine Schrammek. Ved hjælp af naturlige ingredienser fra urter og planter – uden kemiske tilsætningsstoffer – intensiveres blodcirkulationen og hudens stofskifte. Herved øges celledelingen samt produktionen af Elastine samt kollagene fibre – og huden er således fornyet på 5 dage.

Den enestående Urte peeling masseres ind i huden, hvorefter urternes mikropartikler skånsomt stimulerer det øverste lag af huden.

De aktive ingredienser fra Urte penge absorberes af huden, trænger dybere ned og er aktive de næste 48 timer. I dagene fra Green Peel behandlingen udføres til efterbehandlingen finder sted, må afrensning samt vand ikke komme i kontakt med det behandlede område, dette er for at sikrer at Mikropartiklene forbliver i huden. Mikropartiklerne frigør værdifulde naturlige og aktive stoffer som for eks. vitaminer, plantehormoner, enzymer og andre gavnlige stoffer som indgår i hudens opbygning.

Efter behandlingen

Vil du det næste døgn føle en varme og stikkende fornemmelse i det behandlede område. Du kan føle dig som om du har en svag influenza, – dette er signaler fra dit immunforsvar, der på grund af behandlingen er blevet aktiveret. Dette er helt normalt og naturligt. Tre til fire dage efter vil din gamle hud begynde at skalle af. Efter 5-7 dage er det tid til en efterbehandling i klinikken, hvor de sidste rester af den gammel hud fjernes og den nye hud plejes. Herefter vil din hud være fornyet, se friskere, klarere og yngre ud.

Priser Schrammek – GreenPeel

GreenPeel Classic

Ansigtsbehandling inkl. efterbehandling kr. 1995,-

OBS: Til Green Peel Classic skal der tilkøbes Herbal Care Lotion, Special Care Creme og Blemish Balm til hjemmepleje, som er nødvendige i forhold til hudens helingsproces og for at opnå de bedste og mest holdbare resultater.

GreenPeel Classic er effektivt til:

GreenPeel Energy

kr. 1195,-

Er en behandling der booster en træt og stresset hud. Urtedybdepeeling er en naturlig peeling der forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens stofskifte. Behandlingen har også en rensende virkning på urenheder.

GreenPeel Energy er effektivt til:

GreenPeel Fresh Up

Kr. 995.-

Henvender sig til dig der ønsker lidt mere “end bare en peeling” Men som også har en sensitiv hud. Denne behandling er især god til pludselige akne udbrud eller til grå og trist hud. Behandlingen vil give din hud en masse glød og sætte gang i blod cirkulationen, hvilket der vil medføre til ny ilt og næring til dine hudceller.

Det er den mildeste af de tre urte peelinger.

has been added to your cart.
Kassen

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?