Beauty Angel Lys

Beauty Angel Lys, giver så meget til dig

Resultaterne af Beauty Angel lys hænger direkte sammen med hudens alder og dens aktuelle sundhedstilstand. I observationsstudier har over halvdelen af forsøgspersonerne allerede efter ti behandlinger bemærket en betydelig reduktion af fine linjer og rynker i ansigts- og dekolleté-området.

Efter ca. 10 behandlinger var forbedringerne synlige for størstedelen af brugerne. Også den tydelige forbedring af hudens fasthed og elasticitet over hele kroppen blev bekræftet af alle forsøgspersonerne. Efter afsluttet behandling fortsætter collagen- og elastinsynteseprocessen et stykke tid endnu. Samtidig sørger behandlingerne også for, en forbedret keratinocytomsætning. Keratin virker vandafvisende, beskytter huden og gør den elastisk.

Vi har 2 modeller af Beauty Angel.

Beauty Angel C 28″RELAX”

Det er en naturlig og effektiv måde til en smuk og velplejet hud. Lyset stimulerer bindevævet og øger elastin, collagen og hyaluron produktionen.

Lyset giver blød, fugtet og smuk hud året rundt.

Lyset er effektivt til tør hud, eksem, psoriasis, perioral dermatitis, rynker og opheling

Mange faktorer, såsom vejret udfordrer din hud dagligt. Beauty Angel Lyset giver dig en blød, fugtig og smuk hud hele året rundt. Vi ved, at Kroppens energi og humør påvirkes af lys. Beauty Angel Lys er et energigivende og positivt lys, der efterlader dig opløftet også i den mørke tid. Beauty Angel Lyset giver samtidig en behagelig varme i hele kroppen.

Med Beauty Angel opnår du resultater med det samme. Efter få behandlinger kan du mærke og se effekten.

Beauty Angel C28 “RELAX” er Beauty Angel Lys til hele kroppen.

Priser Beauty Angel

Nu kan du få endnu mere ud af dine Beauty Angel behandlinger!

Kombiner din BA behandling med en specialmaske, lyset vil få de virksomme ingredienser til at trænge længere ind i huden.

Book en Beauty Angel tid i forbindelse med din ansigtsbehandling, og slut velværen af med behageligt lys og dejlig varme mens din maske trænger endnu bedre ind.

Beauty Angel hos Stines Hudpleje

Beauty Angel lyset:

 • Stimulerer din collagen produktion
 • Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud
 • Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen
 • Reducerer mørke rander og hævelser under øjnene
 • Blødgører og udglatter din hud som aldrig før
 • Reducerer strækmærker og arvæv markant
 • Reducerer uren hud og akne markant
 • Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner
 • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
 • Giver en varm og afslappende behandling
 • Frigiver kroppens endorfiner

Ovenstående er kun en del af de postive ting Beauty Angel lyset gør for din hud og krop.

Vejledning til Beauty Angel behandling

Afhængig af ens alder skal man tage 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagenproduktionen. Når opstartsbehandlingerne er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov. Det er ikke et must at køre en kur, for hver gang du får en Beauty Angel behandling, booster du til hudens collagen.

Beauty Angel ELT “INTENSIVE”

Hudforyngelse ved brug af lys er mest effektivt, hvis der anvendes flere spektre samtidig. Derfor anvender Beauty Angel ELT “INTENSIVE” forskellige effektive spændvidder fra 570 til ca. 850 nm på samme tid.

Celler og væv bliver stimuleret og aktiveret. Biomolekyler og celler i flere hudlag reagerer på hvert enkelt spektrum. Så de biopositive effekter komplimenterer hinanden.

Det næsten infrarøde lys trænger endnu dybere ned i huden og aktiverer gendannelses- og reparationsprocesser, hvorimod sollyset nedbryder og ødelægger vores celler.

Vi kalder også lyset terapilys, da vores kunder føler sig i bedre humør og bedre tilpas efter lyset.

Kun det røde- nær infrarøde lys i bølgelængde nær 600-800 nm  formår at trænge ned i dermis. 

UV lys det blå bliver filtreret i overfladen, men trænger alligevel dybt ned i underhuden og laver skade. 

Derfor skal vi bruge Beauty Angel lyset, så vi kan nå ned til dermis og reparere og forebygge skader.

Læs test af Beauty Angel

Klik på billedet for at se testen af Beauty Angel Lys.

Andre ansigtsbehandlinger

Se også disse andre ansigtsbehandlinger hos Stines Hudpleje

Ansigtsbehandlinger med dokumenteret virkning 

Vores ansigtsbehandlinger hos SkinSense er udvalgt af hudlæger, hvilket gør, at vi kan garantere virkning. Ingen hud er ens, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder. Du får en skøn behandling hos os, hvor du kan slappe helt af, imens vi arbejder med din hud. Efter behandlingen vil du opleve en flottere og mere frisk hud. Ved alle vores behandlinger bruger vi førende produkter på markedet, fordi vi synes, at kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi fører et bredt sortiment fra markedets førende producenter som f.eks. Neostrata, Exuviance, Skinceuticals, IS Clinical, Ph Formula, og ZO skin Health. Vores kunder kommer ofte fra Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg, men vi byder alle velkomne i vores klinik. Uanset hvilken behandling du ønsker, kan du være sikker på, at vi har din hudtype og dine ønsker i fokus. Vi anbefaler dig, at du får foretaget en hudanalyse inden din ansigtsbehandling. På den måde kan vi bestemme din SkinSense-hudtype og udføre en mere skræddersyet behandling. 

Ansigtsbehandlinger tilbydes af faguddannet personale

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og udfordringer, som udføres af vores faguddannede eksperter. På klinikken vil du møde personale uddannet af vores speciallæger, ph.d., Morten Østerballe og Kristian Otkjær, som er ansigterne bag SkinSense. Vores to speciallæger er eksperter med stort E. I vores udvalg af behandlinger vil du finde alt lige fra aktive frugtsyre-peels, der fornyer din hud og tilfører den glans og vitalitet, til effektfulde ansigtsbehandlinger der er rige på antioxidanter og aktive indholdsstoffer, der hjælper med at holde din hud sund og frisk. Vores eksperter rådgiver gerne om, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Mange kunder fra f.eks. Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg benytter sig allerede af vores ansigtsbehandlinger.

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?