Problemer med Akne?

Vi har stor forståelse for, hvor svært det kan være at lide af akne. Det kan påvirke ens hverdag rigtig meget, og være meget hæmmende i forhold til ens sociale liv.

Akne er en hudtilstand, som er gen- og hormonpåvirket, og som typisk opstår i teenagealderen. Men voksne kan også få akne.

Og ikke nok med man skal belemres med den aktive akne, ofte kan der i flere år efter, stadig være røde ar i huden. Og hvis man har været rigtig uheldig eller har pillet i huden, kan der også være fordybede ar.

Vi kan hjælpe dig!

Hos Stines Hudpleje kan vi hjælpe med flere stadier af akne og flere typer af akne ar. Vi er her på klinikken professionelle behandlere, og vi arbejder med biomedicinsk hudpleje. Den eneste behandling, som giver et stabilt og sikkert resultat og mindsker arvæv markant.

Før og efter billeder af behandling mod Akne.

Hvad er Akne?

Det er den mest almindelige hudsygdom og over halvdelen af alle unge, har i kortere eller længere perioder hudproblemer og symptomer på akne.

Hvad sker der i huden?

Akne er en betændelsestilstand i huden. Den udvikles i hårsækken og den tilhørende talgkirtel. Hvis en talgkirtels udførselsgang tilstoppes, opstår en hudorm som ses som en lille sort prik. Hvis den ikke bliver ’åbnet’ så talgen kan komme ud af talgkirtlen opstår der irritation af huden.

Alle har bakterien Propionibacterium acnes (Forkortes p. acnes) som en del af normalfloraen på hudoverfladen. Men hos nogle er den i overvækst. Bakterien kan godt overleve i ilt men den formerer sig ikke.

De vigtigste kendetegn ved akne:

Vores bedste råd til akne:

Disse ting vil hjælpe med at hele op og rense ud i kroppen.

Kostråd til akne:

Vi anbefaler at du spiser kost fyldt med A-vitamin, da den virker betændelseshæmmende. A-vitamin finder du i alle orange og grønne frugter og grøntsager. Sørg også for at få lidt fedtstof – f. eks nødder eller mandler – da A-vitamin et fedtopløseligt vitamin. Kød og æg er ligeledes gode kilder.

Udtalelse om akne behandling

Læs Rikkes historie og forvandling her:

Akne plejede at styre mit liv.

Alt handlede om at finde nye midler til at bekæmpe det med, make up der kunne skjule det og der var mange ting jeg takkede nej til udelukkende pga aknen og fordi jeg vidste at make up’en kun kunne sidde pænt i et par timer. En simpel ting som at give sin veninde et knus var et problem fordi jeg følte mig ”frastødende” og havde så meget make up på at det helt sikkert måtte smitte af på deres tøj.

Jeg tog aldrig steder hen hvor jeg ikke ville kunne tjekke make up hver anden time og jeg havde så store bumser at det nærmere var bylder og jeg fik flere gange medicin hos lægen. Jeg brugte timevis på at søge på nettet og tror jeg har prøvet alt hvad man kan finde. Jeg læste flere steder at folk havde prøvet at tage til en hudpleje men at det ikke virkede så de opgav efter 2-3 mdr., så det var først til sidst, da jeg ikke kunne rumme det selv mere at jeg opsøgte Stine’s hudpleje. 

At tage derind og skulle fjerne alt make up og ligge helt ”nøgen og sårbar” var meget grænseoverskridende, men de var så søde og hjælpsomme og straks forstod jeg, at jeg slet ikke var den eneste, og at nogen af dem selv vidste hvordan det var.

Jeg startede med at få smidt alt mit gamle make up og pleje produkter ud, og fik jeg hjælp til at sammen sætte nogle nye produkter der ikke var fuld af ingredienser som er skadelig for huden. Jeg gik til behandling hver 14 dag i starten, og først føltes det som om det blevet lidt værre, det blev jeg oplyst om kunne ske den første dag pga deres behandlinger gik i dybden, og trak alt gammelt skidt i huden ud. Jeg fik en helt utrolig støtte og opbakning af dem, og nogle af dem delte deres personlige erfaringer, og når det så allermest sort ud forsikrede de mig om at det nok skulle vende – og jeg holdte ved.

Efter ca. 7-8 mdr. kunne jeg se en stor forbedring, og efter knap 1 år efter er jeg fuldstændig akne fri!! 

Ud over at produkterne og behandlingerne rent faktisk virker, er makeup’en også fantastisk, jeg kan tage det på om morgenen og glemme alt om det, det sidder så pænt og naturligt. Efter bumserne holdt op med at komme havde jeg en masse ar men dem er det også lykkes at formindske og de bliver stadig mindre synlige med tiden ved at bruge en af deres fantastiske serummer.

At vågne og kunne se på sig selv i spejlet, ikke skulle bruge så meget tid og energi på at tænke på det er en ubeskrivelig følelse, jeg føler mig fri og har fået mit liv tilbage.

Af Rikke Hansen, om anke behandling hos Stines Hudpleje.

Hvem får typisk akne?

Akne forbindes oftest med teenagealderen, men alle mennesker i alle aldre, kan dybest set få det.

Værd at vide om akne:

Akne og arvelighed

Hvor forekommer anke oftest:

Ting der kan forværre akne:

Vi har erfaret, at mange får væsentligt flere udbrud, når de drikker/ spiser magre mælkeprodukter. Fastfood, humlen i øl og sukkerholdige drikke kan hos de fleste også forværre tilstanden.

Problemer med akne?

Få en gratis hudanalyse

Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

Vores ansigtsbehandlinger skræddersyes altid ud fra din huds behov.

I vores basis ansigtsbehandlinger behandler vi alle hudtyper, hud-tilstande og hudsygdomme.

Resultatet for dig er en gennemfugtet, balanceret og friskere hud.

has been added to your cart.
Kassen

Vi kan hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring med hudpleje og ved hvad vi taler om – derfor er vi også sikre på at vi kan hjælp dig.

Beskriv kort dine hudproblemer herunder, indtast dine kontakt informationer og tryk send.

Så bliver du kontaktet af en professionel kosmetolog, som vil rådgive dig og vejlede dig om den rette behandling.

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?