IPL | Intense Pulsed Light

Hudforyngelse og skinboost behandling

Vi ønsker alle, at bevare et friskt og ungt udseende hele livet igennem. Det er dog ikke så nemt, da huden desværre forandrer sig med alderen.

Man kan desværre ikke bremse hudens naturlige ældningsproces. MEN med Ellipse metoden kan man forbedre hudens struktur og udseende markant.

Hudforyngelse kan foretages med IPL, dette kan hjælpe på:

Pigmentforandringer, Rynker, Slap hud, Udvidede porer og Karsprængninger.

Priser

  • Konsultation Gratis

    Konsultation er altid gratis hos Stines Hudpleje

  • Full face kr. 2.000,-

    Photo-rejuvenation - Let Hudopstramning

  • Pakke med 3 behandlinger kr. 4.500,-

    Photo-rejuvenation - Let Hudopstramning

  • Vedligeholdelse behandling kr. 1.500,-

Resultatet forbedres ved flere behandlinger, derfor anbefaler vi 3 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Herefter anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt for, at vedligeholde kollagen produktionen.

Behandlingen

Behandlingen med IPL virker ved, at man benytter lys. Lyset trænger ned i dermis (læderhuden), hvor der fremkaldes en ganske let og kontrolleret inflammation. Dette gør, at kroppen reparerer disse små skader, og der dannes nyt bindevæv i hele det behandlede område. Der produceres vækstfaktorer, som der stimulerer hudens celler til, at øge produktionen af Kollagen og Elastin. Kollagen og Elastin er de elastiske fibre, som giver styrke og smidighed til huden.

De fine linjer og rynker reduceres, og huden kommer til, at se friskere ud. Overhuden udskiftes, og der vil dermed være en reducering af pigment i huden.

EFTER BEHANDLINGEN

Ophelingen varer fra sædvanligvis få timer. Et intensivt hudplejeprogram i optil 2-3 måneder efter behandlingen kan forbedre resultatet. Solcreme med en høj SPF og UVA-filter skal anvendes i mindst 4 uger efter behandlingen, samt i efterfølgende solsæson. Make-up kan anvendes når rødmen har fortaget sig.

EFFEKT AF BEHANDLINGEN

Hud med rynker vil se yngre og friskere ud og hud med ar efter acne kan blive pænere og glattere. Man kan aldrig garantere, at de uønskede hudforandringer forsvinder helt.

Holdbarhed og gentagelse af behandlingen

Behandlingen virker hos de fleste, effekten varierer dog fra person til person. De behandlede forandringer kommer kun sjældent igen. Ofte vil der dog komme nye forandringer med tiden. Behandlingen kan gentages efter tidligst 6 uger.

Bivirkninger

Undtagelsesvis kan der komme farveændringer af huden. Ardannelse ses yderst sjældent. Laserbehandling er ikke egnet til personer, som har tendens til at danne store, tykke ar (keloid). Personer der er i behandling med medicin, der øger lysfølsomheden, bør efter aftale med hudlægen holde pause med denne medicin.

Dokumenteret effekt

Virkningen ved behandlingen er dokumenteret ved kliniske forsøg. 2 til 3 dage efter behandlingen øges kollagen dannelsen i et gennemsnit på 92% i forhold til hudens normale produktionshastighed af kollagen.

Denne produktion holder sig højere end normalt og falder løbende de næste  2 til 6 måneder, indtil produktionen når normalniveauet igen.

Resultatet forbedres ved flere behandlinger, derfor anbefaler vi 3 behandlinger med 4-6 ugers interval. Herefter anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt for, at vedligeholde kollagen produktionen.

Information og samtykke

Efter at have læst denne skriftlige information, skal man have mundtlig information om behandlingen og mulighed for at stille spørgsmål. Man har her mulighed for at medbringe en bisidder.

Undertegnede erklærer at have læst og forstået ovenstående patientinformation og er indforstået med indholdet heri.

Jeg har fået udførlig information om, hvordan behandling med IPL laser foregår. Jeg har fået tilfredsstillende svar på alle mine spørgsmål.
Jeg har svaret oprigtigt på spørgsmål om min helbredstilstand.

jeg er parat til at følge råd og anbefalinger fra den behandlende registrerede sundhedsperson.
Jeg accepterer hermed at lade mig behandle med IPL.

Jeg accepterer også, at behandlingen dokumenteres med foto.

Marts 2018. Revideres næste gang Februar 2020 Sygeplejerske Natascha.

Natscha laver skinboost behandling

Natascha er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring, og er certificeret kosmetisk Laserbehandler, samt Hyaluronsyre (Filler) og botulinum toxin (Botox, Azzalure).

Natascha er meget kvalitetsbevidst. Hun ønsker, at du går herfra med en god oplevelse, hvor du har følt sig hørt og tryg.

Det er vigtigt for hende, at skabe resultater, som både kan ses men også mærkes.

Når du booker tid til hudforyngelse og skinboost behandling hos Stines, vil du blive behandlet af Natascha.

Produkter til Hudforyngelse og Skinboost behandling

Vi har et stort udvalg af pleje produkter til hudforyngelse og skinboost behandling

Andre kosmetiske behandlinger

Se vores mange andre kosmetiske behandlinger hos Stines Hudpleje
has been added to your cart.
Kassen

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?