Makeup

Find lagt professionelt makeup

Få lagt makeup i Herning og Silkeborg hos Stines Hudpleje
Make-up produkter
Makeup

Makeup

Få lagt professionel makeup hos Stines Hudpleje Hos Stines Hudpleje kan du få lagt professionelt make-up. Vi tilbyder bl.a.

Vis behandling »
Book tid til makeup og få en

Gratis hudanalyse

Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

Vores ansigtsbehandlinger skræddersyes altid ud fra din huds behov.

I vores basis ansigtsbehandlinger behandler vi alle hudtyper, hud-tilstande og hudsygdomme.

Resultatet for dig er en gennemfugtet, balanceret og friskere hud.

Makeup behandlinger med dokumenteret virkning 

Vores ansigtsbehandlinger hos SkinSense er udvalgt af hudlæger, hvilket gør, at vi kan garantere virkning. Ingen hud er ens, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder. Du får en skøn behandling hos os, hvor du kan slappe helt af, imens vi arbejder med din hud. Efter behandlingen vil du opleve en flottere og mere frisk hud. Ved alle vores behandlinger bruger vi førende produkter på markedet, fordi vi synes, at kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi fører et bredt sortiment fra markedets førende producenter som f.eks. Neostrata, Exuviance, Skinceuticals, IS Clinical, Ph Formula, og ZO skin Health. Vores kunder kommer ofte fra Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg, men vi byder alle velkomne i vores klinik. Uanset hvilken behandling du ønsker, kan du være sikker på, at vi har din hudtype og dine ønsker i fokus. Vi anbefaler dig, at du får foretaget en hudanalyse inden din ansigtsbehandling. På den måde kan vi bestemme din SkinSense-hudtype og udføre en mere skræddersyet behandling. 

Makeup behandlinger tilbydes af faguddannet personale

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og udfordringer, som udføres af vores faguddannede eksperter. På klinikken vil du møde personale uddannet af vores speciallæger, ph.d., Morten Østerballe og Kristian Otkjær, som er ansigterne bag SkinSense. Vores to speciallæger er eksperter med stort E. I vores udvalg af behandlinger vil du finde alt lige fra aktive frugtsyre-peels, der fornyer din hud og tilfører den glans og vitalitet, til effektfulde ansigtsbehandlinger der er rige på antioxidanter og aktive indholdsstoffer, der hjælper med at holde din hud sund og frisk. Vores eksperter rådgiver gerne om, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Mange kunder fra f.eks. Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg benytter sig allerede af vores ansigtsbehandlinger.