Hudproblemer og Hudsygdomme

Hudsygdomme – Problemer med huden ?

Mange med hudproblemer har været rigtig meget igennem: spildt penge på cremer, salver og behandlinger med lidt eller intet resultat. De har mistet håbet om og tilliden til succesfuld behandling af deres problem.

Vi har dyb respekt for, at du med den baggrund er skeptisk, og vi ved, at at det er en stor tillidserklæring når du kommer til os.

Vi kan hjælpe dig

Vi har en bred forståelse for huden, hvordan den fungerer og hvilke ting der kan bringe den tilbage i balance. Det handler om de rigtige ingredienser i hjemmeplejen kombineret med et behandlingsforløb.

Vi ønsker ikke, at huden kun bliver fin for en kort tid. Vores mål er at genopbygge hudens egen kemi og få den til at arbejde selvstændigt igen.

Vi kan gøre rigtig meget for dig på klinikken, så der kan komme ro i din hud. Men et godt resultat kræver et samarbejde mellem dig og din hudspecialist hos Stines Hudpleje. Det tager tid og tålmodighed at få ro på en hudlidelse, fordi hudsygdommen kan bliver forværret af mange faktorer fx. sol, mad og hormonelle forandringer (graviditet, stress, overgangsalderen).

Langsomt, men sikkert kommer resultaterne: En pæn og sund hud hvor du ikke er afhængig af skrappe cremer fra lægen, som alligevel ofte kun virker kortvarigt.

Med klinikkens mere end 10 års erfaring, er det hver eneste gang et privilegium at få lov at hjælpe.

Hos Stines Hudpleje får du altid

Gratis hudanalyse

Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

Vores ansigtsbehandlinger skræddersyes altid ud fra din huds behov.

I vores basis ansigtsbehandlinger behandler vi alle hudtyper, hud-tilstande og hudsygdomme.

Resultatet for dig er en gennemfugtet, balanceret og friskere hud.

Vi kan hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring med hudpleje og ved hvad vi taler om – derfor er vi også sikre på at vi kan hjælp dig.

Beskriv kort dine hudproblemer herunder, indtast dine kontakt informationer og tryk send.

Så bliver du kontaktet af en professionel kosmetolog, som vil rådgive dig og vejlede dig om den rette behandling.

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?