*** Exuviance Professional produkter må ikke længere sælges online – klik her for info og bestilling ***

Exuviance – kropspleje

Huden er kroppens største organ, og vi skal derfor sørge for, at passe godt på vores hud. Med kropspleje fra Exuviance, kan vi opretholde en sund hudbarriere. Kropspleje fra Exuviance giver os optimal fugt, og indeholder frugtsyre, så vi dagligt får fjernet de døde hudceller som ophober sig.

Exuviance kropspleje sælges hos os ved Stines Hudpleje, da vi ønsker at se resultater. Kropspleje produkterne er i en høj og eksklusiv kvalitet, og du kan købe Exuviance produkter hos Stines Hudpleje i Herning, Silkeborg og online via webshoppen.

Mange mennesker er rigtig gode til, at pleje huden i ansigtet, de fleste glemmer dog at pleje huden på  kroppen…….

En velplejet hud får en til, at føle sig mere tilpas!

Det er vigtigt, at vi plejer vores hud på kroppen. Hudbarrieren skal holdes ved lige for, at kunne fungere optimalt.

Hvis vand fordamper fra huden eller de essentielle fedtstoffer fra kroppen bliver fjernet nedbrydes vores hudbarriere. Sæber kan fjerne de essentielle fedtstoffer fra kroppen, og det er derfor vigtigt, at finde en mild sæbe, som ikke udtørrer huden. Når de essentielle fedtstoffer fjernes fra kroppen, kan der opstå tørhedseksem.

Hvordan plejer man huden?

Exuviance kropspleje indeholder PHA som opbygger hudbarrieren, en sund hudbarriere er det vigtigste for, at have en plejet hud.

Det er vigtigt at vi undgår, at udtørre huden. Vi kan undgå, at udtørre huden ved, at benytte os af en mild sæbe, som tilfører huden fugt og virker beroligende på huden, hvergang vi er i bad.

Ydermere kan man smøre sin krop ind i gode cremer, som opbygger hudbarrieren og tilfører fugt til huden. Dette er ekstremt effektivt, at gøre efter hvert bad.

For at huden skal kunne optage de gode og effektive cremer vi benytter os af er det vigtigt, at vi får fjernet de døde hudceller som ophober sig på vores hud. Det er derfor også vigtigt, at vi får fjernet de døde hudceller 1-3 gange i ugen.

Rigtig varme brusebade kan virke ekstremt udtørrende på huden, da der sker en vandfordampning fra huden når den tørrer.

Er du i tvivl om hvilke produkter du skal bruge? Hos Stines Hudpleje har vi uforpligtende rådgivning pr. e-mail eller telefon – du kan kontakte os ved, at følge linket HER

*** Exuviance Professional produkter må ikke længere sælges online – klik her for info og bestilling ***

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.