*** Exuviance Professional produkter må ikke længere sælges online – klik her for info og bestilling ***

Exuviance har udviklet en helt ny frugtsyre kaldet PHA-syre, som indeholder alle AHA-syrens cellefornyende egenskaber, men denne frugtsyre er SÅ skånsom og mild, at huden omkring vores øjne også kan tåle den. PHA-syren er hudbarrierens cellefornyende og fugt til førende redningsmand, og Exuviance har verdenspatent på den.

Du kan købe Exuviance produkterne hos Stine Hudpleje i Herning og Silkeborg. Vi giver gratis og uforpligtende rådgivning, så er du sikker på, at du køber de produkter, som giver din hud den bedste pleje.

Barrierestyrkende egenskaber

Exuviance produkter med PHA kan tilbyde en heldækkende, barriereopbyggende behandling, som ydermere beskytter huden mod nedbrydning og skader fra miljøet. Dette minimerer altså også alderstegnene.

Den afgørende hjørnesten i Exuviance’s hudplejesystem er PHA. Flere studier har påvist, at PHA forbedrer hudbarrieren hos personer med en følsom hud. Huden hjælpes til, at blive stærkere og dermed forny sig selv.

PHA er helt unikke i universet af hudplejeingredienser, og karakteriseres som milde og ikke-irritative!

Hvilke fordele har PHA-syren?

  • Den går ind og stimulerer din cellefornyelse
  • Genfugter din hud
  • Styrker hudens barrierer
  • Reducerer sensitivitet
  • Modvirker de frie radikaler
  • Minimerer glykering
  • Modvirker nedbrydning af kollagen og elastin

PHA-syren er en eksfolierende løsning til huden, som er exceptionel skånsom, samtidig tilfører PHA-syren fugt i dybden og styrker hudens barriere. Disse barrierestyrkende egenskaber er unikke og betydningen er stor for alle hudtyper, specielt for følsom hud.

Bruger du en masse hudplejeprodukter, men oplever  ingen fremskridt i huden?

Dette kan ske ved at man overbehandler sin hud, som beskadiger hudbarrieren. Exuviance’s produkter går ind og styrker din hudbarriere igen – når din hudbarriere er styrket, vil du også opleve forbederinger i din hud.

Lider man af tør hud eller eksem, som en stor del af befolkningen gør, har man brug for at styrke sin hudbarriere. En akne præget hud har ligeså stor gavn af, at få styrket sin hudbarriere, da behandling med fx forskellige lægemidler gør huden rigtig tør og følsom.

Dette er en enkel og effektiv vej til et friskt og attraktivt udseende med produkter fra Exuviance, som kan købes hos Stines Hudpleje i Herning og Silkeborg. 

Er du i tvivl om hvilke produkter du skal bruge?

Vi giver uforpligtende rådgivning pr mail eller telefon – send en mail til os ved at følge linket HER

*** Exuviance Professional produkter må ikke længere sælges online – klik her for info og bestilling ***

Filter