Bambi øjne med M2Beauté

Tilbage til Oversigten
Forfatter: Stines Hudpleje Kategori: Gode råd

Længere vipper og fyldigere bryn…virker det? Ja det gør :-)

M2LASHES EYELASH ACTIVATING SERUM.

AKTIV VÆKST TIL DINE ØJENVIPPER.

Her er den – hemmeligheden bag henrivende smukke øjenvipper med en forbløffende volumen: Dette aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN* med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue.

Det modificerede og nøje doserede ingredienskompleks stimulerer vipperødderne, virker forlængende på vippernes vækstfase og giver samtidig tættere vipper.

Anvend M2LASHES EYELASH ACTIVATING SERUM som en flydende eyeliner. Påførserummet én gang dagligt på den øverste vippekant og lad det tørre – bedst om aftenen efter afrensning af øjenpartiet. Et penselstrøg er nok.

De første synlige resultater ses normalt efter 6 – 8 uger, og det optimale resultat efter 16 uger.

M2LASHES EYELASH ACTIVATING SERUM,5 ml Vejl. Uds. DKK 975,-

LÆNGERE, FYLDIGERE OG STÆRKERE ØJENVIPPER –
UDEN BIVIRKNINGER!

M2LASHES er et aktivt serum, som fremmer øjenvippernes vækst. Ved regelmæssig anvendelse giver M2LASHES dig ikke bare mærkbart længere vipper, men gør dem samtidig stærkere og fyldigere – og det efter kun 6-8 uger.
M2LASHES indeholder et modificeret aktivt ingrediens, med afsæt i øjenmedicin og godkendt til kosmetisk brug, blandet med nærende ingredienser. Denne perfekt koncentrerede kombination af ingredienser forøger antallet af vipper, forlænger deres vækstfase og deres levetid. Resultatet: Længere, fyldigere og stærkere øjenvipper!

INGREDIENSERNE

 • MDN*- Stimulerer vippernes naturlige vækst
 • Biotin (Vitamin B7) – Gør vipperne kraftigere og forlænger deres levetid
 • Hyaluronsyre – Giver smidighed til vipperne og et sundt udseende
 • Prodew 300 – Optager og binder fugt til vipperne
 • Hydroliseret Glykosaminoglykan (GAG) – Binder ligeledes fugt og sørger samtidig for elasticitet og fasthed til vipperne

M2LASHES EYELASH REVITALISING GLOSS.
NATURLIG PLEJE AF DINE VIPPER.

Den revitaliserende gloss er den perfekte partner til vækstserummet. Du får sundere, mere definerede og strålende vipper og forstærker samtidig virkningen af det aktive serum optimalt. Dine vipper opbygger styrke og fleksibilitet. Det innovative ingrediens KOBBER TRIPEPTIDE-1 bidrager også til et sundt øjenparti og hjælper med at fremme dannelsen af kollagen, bekæmper de frie radikaler og forhindrer tab af hyaloronsyre, som er medvirkende til for tidlig ældning af huden omkring det sarte øjenparti.

M2LASHES EYELASH REVITALIZING GLOSS,8 ml Vejl. Uds. DKK 380,-

INGREDIENSERNE

 • Kobber Tripeptide-1 – Bidrager til den optimale virkning af
 • M2Lashes Eyelash Activating SerumPanthenol (Vitamin B5) –
 • Virker fugtighedsgivende og giver glans til vipperne
 • Hydroliseret kollagen – Forbedrer vippernes struktur, giver smidighed og glans
 • Sodium Hyaluronate – Binder og holder på fugt og nærer på denne måde vippehårene
 • Arginin – Forstærker vipperne og giver de bedste forudsætninger for en sund vækst
 • Hydroliseret soyaprotein – Beskytter vipperne, gør dem mere elastiske, giver glans og fylde og gør vipperne lettere at forme

M2BROWS EYEBROW RENEWING SERUM.
-FÅ BRYN, SOM ALLE VIL MISUNDE DIG.

Er dine øjenbryn ude af form? Eller måske svage eller overplukkede? Det innovative vækstserum M2BROWS bringer uanet fylde tilbage til dine bryn. Kombinationen af aktiverende og plejende ingredienser giver dig på få uger tætte, mørke bryn og sætter helt nye dimensioner på dine muligheder for at forme dem.

M2BROWS EYEBROW RENEWING SERUM, 5 ml Vejl. Uds. DKK 1.025,-

FORM OG FYLDE TIL DINE BRYN.
TAKKET VÆRE DEN INNOVATIVE INGREDIENSFORMEL FRA M2BEAUTÉ.

SÅ VIRKNINGSFULD

Giv dine bryn nyt liv. Baseret på det virkningsfulde, dokumenterede MDN* kompleks og forstærket med rent, naturligt ingrediens Black Sea Rod Oil, stimulerer det yderst aktive M2BROWS Eyebrow Renewing Serum øjenbrynenes vækst, fylder dem ud og forlænger dem.

SÅ EFFEKTIV

Fyldige bryn og uanede muligheder for moderigtig styling. Styling som tiltrækker opmærksomhed. Få form og karakter med M2BROWS. Du får fuldkommen kontrol over dit udtryk. Fremhæv din skønhed med udtryksfulde øjenbryn. M2BROWS får dine bryn i topform!

SÅ ENKEL

Påfør M2BROWS med den specielt designede pensel på de steder, hvor du ønsker at optimere dine øjenbryn. Anvend M2BROWS én gang dagligt. Du opnår bedst et overbevisende resultat ved at bruge det om aftenen efter afrensning på en ren, tør hud. Lad M2BROWS tørre helt og undgå at anvende creme eller andre kosmetiske produkter ovenpå de behandlede områder! Du kan forvente forandringer i form og fylde allerede i løbet af 4 til 6 uger.

INGREDIENSERNE

 • MDN* – Stimulerer brynenes naturlige vækst
 • Biotin (Vitamin B7) – Gør brynene kraftigere
 • Black Sea Rod Oil – Stimulerer den naturlige vækstvirkning
 • Hyaluronsyre – Giver smidighed til brynene og et sundt udseende
 • Prodew 300 – Optager og binder fugt til brynene
 • Hydroliseret Glykosaminoglykan (GAG) – Binder ligeledes fugt og sørger samtidig for elasticitet og fasthed
Tilbage til Oversigten

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?