MÖHRING ELLIPSE

Behandlinger af Möhring Ellipse

Hanne Möhring er indehaver af Möhring Ellipse A/S, og startede firmaet i år 2001. Natascha Rasmussen er medejer af firmaet og startede i år 2009. Firmaet er et mobilt firma, som er rundt på forskellige klinikker i landet. Det vil være Natascha, som du møder på klinikken.

Regler om laser​

Sundhedsstyrelsen udsendte i 2007 en lovbekendtgørelse som betyder, at det kun er speciallæger med særlig dokumenteret erfaring i brugen af laser og IPL, som må udføre sådanne behandlinger. Dog kan behandlingerne udføres af sygeplejersker som er certificeret laser behandlere når der er tilknyttet en speciallæge.

Möhring Ellipse A/S samarbejder med Flemming Andersen som er speciallæge i Dermatologi. Han er den ansvarlig læge for behandlingerne som udføres, og er således registreret i Sundhedsstyrelsen.

Natascha kommer ca. hver uge på klinikken.

Du kan booke tider online eller på tlf. 96 66 66 36

Lidt om Natascha

Natascha er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring, og er certificeret kosmetisk Laserbehandler, samt Hyaluronsyre (Filler) og botulinum toxin (Botox, Azzalure).

Natascha er meget kvalitetsbevidst. Hun ønsker, at du går herfra med en god oplevelse, hvor du har følt sig hørt og tryg.

Det er vigtigt for hende, at skabe resultater, som både kan ses men også mærkes.

Når du booker tid til Botox behandling hos Stines, vil du blive behandlet af Natascha.