Mesoéclat – intensiv antiagebehandling

Til dig som ikke er til Botox eller kirurgi.
Suverænt løft til slap og rynket hud. Behandlingen virker også sammentrækkende på grovporet hud og kickstarter trist grå hud.
Mesoéclat kan anvendes som en enkeltstående behandling eller som en kur.
Dette er en klinisk behandling og må ikke sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre.
Behandlingen er ikke en velvære behandling men den giver dig et kæmpe resultat!
Allerede en uge efter første behandling vil din hud have en helt ny glød. Porer og rynker er mildnet, poser ved øjne strammet mere op og huden er silkeblød.
Mesoéclat behandlingen stimulerer hudens forsvarsmekanismer og igangsætter de naturlige reparationsfunktioner som forynger og vedligeholder huden.

Mesoéclat behandlingen

Konsultation, hudanalyse og der tages et før billede
Under peelingen vil huden prikke og føles varm, der bruges en vifte til at køle med
Huden vil føles varm i 5 min. Skøn fugtbindende maske påføres, og du slapper af
Behandlingen afsluttes med spf 50
Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Efter behandlingen

Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen, derefter kan der forekomme lidt afskalling. Vi anbefaler man får behandlingen onsdag eller torsdag, for så vil den eventuelle afskalling hovedsagelig foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med.
Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegevinst får dem lysnet. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner, skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes.

Hjemmepleje

For at få behandlingen er det nødvendigt at købe special produkter til brug efter behandlingen, da de indgår som en del af helingsprocessen hvorfor man undgår eventuelle allergiske reaktioner og opnår et flot og holdbart resultat. Til hjemmebrug bruges der Mesoestetic rens og tonic, Mesoéclat Creme, Fast Skin Repair og Suncreme faktor 50. Produkterne bruges morgen og aften.

Hvad kan jeg gøre?

Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden!
Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sket fremskidt hver dag.
Du kan bruge en Konjac Sponge efter 4-5 dage for at løsne hudcellerne, men skrub ikke huden.
Nogen skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. Kom evt. ind efter en special ampul, som giver lidt fedtstof til huden (50,-)

Er det sikkert?

Ja, Mesoeclat er sikkert. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt.

Behandlingen varer 45 min 950,-
Der er også mulighed for at købe 5 turs klippekort til 4500,-

Før og efter billede.

Før 1. behandling og efter 2. behandling

Før mesoeclat

Før 1. behandling

Efter mesoeclat

Efter 2. behandling