Rebiome 

  • Velbalanceret, sund hud

Genopbyg din hud til dens naturlige, sunde tilstand med vores mikrobiom-venlige formel.

  • Effektive ingredienser

Dermatologisk testede aktive stoffer af høj kvalitet, naturlige ingredienser med uovertruffen præ- & probiotiske, stimulerende virkninger.

  • Miljøvenlig

Miljøvenlige processer og produkter, der understøtter en bæredygtig og miljørigtig livsstil, og er ydermere 100% vegansk.

  • Enkel og ligetil hudpleje

Hudplejeserien tilbyder hudpleje til alle hudtyper og -tilstande, aldre og køn. Produkterne er nemme at bruge og ydermere multifunktionelle.

Sundhed

Rebiome er baseret på en banebrydende mikrobiom-formel som afbalancerer din huds flora. Du opnår enestående resultater grundet præ- og probiotika og naturlige ingredienser.
Serien er dermatologisk testet, og lover 24-timers fugtighed samtidig med at du opnår en celleforstærkende virkning på huden.

Bæredygtighed

Rebiome hudpleje er 100% vegansk, og ikke testet på dyr. Hudplejeserien er miljøvenlig – både hvad angår produktets aktive, naturlige ingredienser til dets FSC ™ -certificerede emballage.

Enkelhed

Rebiome er en multifunktionel, all-round produktlinje, som forbedrer alle hudtyper samt lindrer og plejer mange hudproblemer.
Serien er for alle uanset alder og køn.

Filter