NANI A/S er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i innovative kosttilskud, disse er baseret på naturens ressourcer efter visionen “Nutrients As Nature Intended”

De er udviklet på basis af høje kvalitets- og standardiseringskrav, århundreders empirisk viden og sidste nye internationale forskningsresultater.

NANI A/S ligger vægt på:

  • Renhed og styrke
  • Naturlighed og optagelighed
  • Bæredygtighed og socialt ansvar
  • Gennemskuelighed og brugervenlighed

Ambitionen er at fremstille kosttilskud af det bedste, som naturen har at byde på.

Vitaminerne

Vitaminerne er naturlige, som er lavet af bær og tang. Bærerne er vilde nordiske bær fra de finske skove. Tangen er en nærringsrig tang fra Endelave.

Food State vitaminer indeholder ikke kun de enkelte vitaminer, men også det brede udvalg af andre nærringsstoffer , som vitaminerne altid optræder sammen med i maden. Dette gør, at vitaminerne er komplekse og nærringsrige. Food State vitaminerne genkendes af kroppen som mad.

Mineralerne

Mineralerne er lavet på organisk planteform. Calcium laves af en mineralrig tang. Mineraler på planteform laves på samme form, som i grøntsager.

Mineraler på organisk form indeholder høje koncentrationer af optimalt opløselige og heraf høj optagelige mineraler.

Plantemineralerne indeholder også alle de bioaktiver, som vores krop forventer at modtage fra friske grøntsager.

Urter

Hos Nani har de valgt, at have en række urter som alle udmærker sig ved, at være standardiserede ekstrakter. Koncentrationen er altid den samme fra produkt til produkt. Det sikrer forbrugeren virksomme terapeutiske doser hver gang. Samtlige urter er indkøbt af europæiske virksomheder, som har streng flertrins kontrol af produktionsmetoder og bæredygtighed.

Filter