iS CLINICAL – Solbeskyttelse

iS CLINICAL’s bredspektrede UVA / UVB solbeskyttelse hjælper med, at forhindre rynker og pigmentering. Det er vigtigt, at huske solbeskyttelse når du skal ud og nyde solen. Med solbeskyttelse fra iS CLINICAL sikrer du din hud optimal beskyttelse samtidig med, at du tilfører huden virksomme antioxidanter.
Effektive solprodukter

iS CLINICAL solbeskyttelse er bredspektret med UVA / UVB, disse hjælper dig med, at forhindre solskoldning og de visuelle tegn på aldring, (når de bruges som anført)

Solcremerne fra iS CLINICAL giver huden maksimal beskyttelse mod UV-stråler uden en risiko for betændelse, irritation eller hudoverfølsomhed. Solprodukterne indeholder kraftige antioxidanter for, at øge effektiviteten af beskyttelsen. Dette gør de ved, at bruge extremeozyme-teknologi. Teknologien forhindrer aldring af huden og mindsker risikofaktorer forbundet med hudkræft.

Hvad er Extremeozyme-teknologi?

Extremeozyme-teknologi er enzymer som er produceret af planter, der lever i ekstreme miljøer.

For at planterne har kunnet overleve i et ekstremt miljø er de blevet nødt til, at tilpasse sig miljøet. Disse tilpasnings mirakler kan også bruges til, at beskytte menneskets hud mod skader forårsaget af miljøerne vi lever i.

Hvorfor skal man bruge solcreme?

Vi skal bruge solcreme for, at beskytte vores hud imod UV strålingerne.

Det er vigtigt, at bruge en bredspektret solcreme, som altså både beskytter imod UVA og UVB.

UVA strålerne mærker vi ikke på vores hud, men disse trænger dybt ned i vores hud, og kan derfor både skabe rynker og pigmentering.
Det er derfor, at selvom det ikke er varmt udenfor påvirker solens stråler stadig vores hud. Strålerne kan trænge igennem glas, og selvom det er overskyet kan UV-indekset være højt. Det er essentielt, at vi bruger solbeskyttelse hver dag.

UVB strålerne er de brændende stråler, som kan give rødme eller forbrændinger.

Filter