beauty mouse dermaroller 2018

Beauty Mouse

Cellulite bekæmper der virker! Lille redskab, store resultater…

Omkring 80% af alle kvinder har cellulite, også kaldet appelsin hud. Og Beauty Mouse© er det perfekte våben!

Hvorfor Beauty Mouse

  • Appelsinhud (eller cellulite) er fedt, der har hobet sig op mellem overhuden og musklerne, fedtet ligger kapslet ind i små rum. Med alderen bliver bindevævet stivere og trækker sig lidt sammen, og så opstår de små fordybninger i huden
  • Nålene på Beauty Mousen punkterer de små fedtdepoter og stimulerer fornyelse af hudens kollagen og forøger mikrocirkulationen i huden. Dette mindsker appelsinhud og slap hud på lår, baller og og de såkaldte “mormor arme”
  • For at gøre behandlingen endnu mere virkningsfuld, kan man bruge Younique Anticellulite Thermic Cream efter behandlingen. Den er super effektiv til at modvirke cellulite på forskellige områder af kroppen via den forøgede blodcirkulation og fedtforbrænding samtidig med at affaldsstofferne fjernes
  • Desuden kan dan mindske strækmarker, og gøre huden klar til en Klinisk Dermaroller behandling, som vil kunne fjerne strækmærkerne endnu mere. Klik her

Beauty Mousen blev fremstillet, fordi mange begyndte at bruge Home Care Dermaroller© på deres problemområder på kroppen. Men med en bredde på 20 mm, blev det en større omgang når der skulle rulles. Derfor blev Beauty Mouse udviklet, det er egentlig tre Dermarollere sat sammen, hvilket i alt giver 480 mikronåle. Redskabet er designet, så det har en samlet rullebredde på 50 mm. Det reducerer behandlingstiden med 2/3 i forhold til at bruge en almindelig Home Care Dermaroller© på fx lårene.

Beauty mouse og Anticellulitis Thermic Cream

Før dermaroller behandlingen 3 mdr. efter dermaroller.
Før behandlingen Efter 3 mdr. med cremen 3 x i ugen

På billedet er der kun brugt Anticellulitis Thermic Cream  3 x i ugen i 3 måneder.

Hvis man bruger Beauty mouse vil cremen trænge op til 200 x dybere ned i huden og derved forbedre resultatet markant.
Så for at opnå det bedste resultat af behandlingen, er det vigtigt at supplere brugen af Beauty Mouse med Anticellulite Thermic Cream.

Når du købe en Beauty Mouse hos os, følger der er grundig vejledning med. For at opnå det bedste resultat er det er vigtig at denne overholdes.

Årsag til appelsinhud

Årsagen til cellulite er bindevævsstrukturen og dens reaktion på de kvindelige hormoner. Kvinders hud er mere elastisk og har flere fedtceller i underhuden. Kollagenfibre, som er ansvarlige for at støtte huden, er arrangeret parallelt i kvinders hud, hvorimod mænds kollagenfibre er arrangeret i en netstruktur. Men det totale antal fedtceller er ikke forskelligt. Alt efter hvilken kost du spiser, kan fedtcellerne blive større. De forstørrede fedtceller trænger igennem de parallelt arrangerede kollagenfibre og bliver synlige på hudens overflade som får det her lidt bulede udseende, ikke ulig en appelsinskal, deraf navnet appelsinhud.

Bulerne er store fedtceller, som ikke kan holdes nede af bindevævet i underhuden. Disse fedtdepoter, der primært sidder på lårene, skyldes østrogen. Hormonet er også ansvarligt for kollagenfibrenes elasticitet. Fedtceller bliver meget større hos kvinder end hos mænd. Når cellulite først er opstået, kommer forskellige stofskifteproblemer til og forværrer situationen. Forstørrede fedtceller hæmmer lymfedrænage og blodgennem-strømning og væske bliver presset ud i det omkringliggende væv.

Cellulite er et fysiologisk problem. Derfor har fx suge-, vakuum- eller liposuctionapparater heller ingen effekt på årsagen til cellulite. Efter en lymfedrænage behandling bliver omkredsen af lårene mindre, men effekten holder kun et par timer.

Filter