Ayaida er en danskejet familievirksomhed, som blev etableret i 2018.

Aya & Ida er navnet på ejernes to døtre. Hele tankegangen bag AYAIDA er, at tænke på vores næste, og de muligheder og / eller begrænsninger, der vil være for de generationer, hvis vi blot fortsætter vores forbrug uden omtanke.

De mener, at en mere ansvarlig livsstil gavner alt og alle. Fra vores naboer og venner til planeten og ressourcerne. Alt, hvad vi har for er de rigtige produkter.

Med en kombination af design, funktionalitet og elegance i produkterne, der alle er forbundet med en mission, – nemlig at lette planeten fra den overdrevne mængde af plastaffald.

Hvad gør AYAIDA’s produkter? 

Det handler ikke kun om, at forlænge livscyklussen for produkterne i dit hjem eller, at reducere affald. Alle materialerne som der er brugt i produkterne er valgt for, at holde forbrugerne sunde.

AYAIDA’s filosofi er, at et produkts livscyklus skal være cirkulær snarere end lineær. Produkter som der er fremstillet af naturligt materiale kan have længere, funktionelle liv, og derefter vende tilbage til, hvor de kom fra, frem for at samle sig på en losseplads.

Filter