Ultherapy | YOUR AGE

Ultherapy

Få et synligt ansigtsløft uden kirurgi. Ultherapy er en ultralydsbehandling som får huden til at producere ny collagen og dermed opstrammes huden.

Kollagen sørger for at din hud er spændstig. Når den mindskes, trækker huden nedad og det kan især ses på underansigtet. Huden begynder ligesom at hænge mere.

Hold din hud sund og spændstig med Ultherapy-behandling.

Ultherapy behandling

  • Konsultation Gratis

    Konsultation er altid gratis hos Your Age

Få et synligt ansigtsløft uden kirurgi

 Måske har du også oplevet…

  • At dit underansigt ’hænger lidt for meget’?

Det kan løftes og strammes flot op med Ultherapy.

  • At din kæbelinje ikke længere er så markeret som på feriebillederne fra ’dengang’?

Den kan blive ungdommelig markeret igen med Ultherapy.

  • At dine øjenbryn sidder lidt for lavt i forhold til for 10, 5 … – eller bare 3 år siden?

De kan løftes op igen med Ultherapy.

  • At din hals er lidt ’for krøllet’ – eller måske ligefrem så fremskredet i sin aldring, at du har fået den klassiske ’kalkun’-hals (nej, vi bryder os heller ikke om udtrykket, men det er desværre et faktum, at halsen med alderen kommer til at ligne … en kalkuns).

Den kan opstrammes med Ultherapy.

 

Behandlingen

Ultherapy er en ultralydsbehandling. Energien fra behandlingen laver en kontrolleret beskadigelse af hudens lidt dybere lag. Herved regenererer huden sig selv, og producerer ny collagen og derved styrker hudens collagene fibre. Herved strammes huden op og giver huden et løft.

En Ultherapy-behandling kan mærkes. Oplevelsen varierer meget fra person til person. Nogle mærker næsten intet. Andre kan opleve en let forbipasserende smerte få punkterne hvor behandlingen udføres.

Vores sygeplejersker er de mest erfarne hænder, man kan være i. Og behandlingen udføres med sikker hånd, mens vi scanner huden med ultralyd, for at opnå både sikre samt de bedste resultater.

Behandlingen varer kun 1 time til halvanden, afhængig af hvilket område, der skal behandles. Og der er ingen ’down time’ – du kan altså gå direkte på job eller til møde straks efter behandlingen.

Lene Beier har fået Ultherapy

Vi er stolte af at have Lene Beier som kunde. Lene har fået lavet behandling med Ultherapy.

”Mange mennesker har impulsivt sagt til mig, at de synes, jeg ser flot ud. Fx ham, der farver mit hår, siger: ”Din hud ser pæn ud for tiden!”

Min kæbelinje er blevet skarpere lige der, hvor rundingen er på kæbebenet. Samtidig kan jeg også bare mærke, at min hud har det rart og godt.” fortæller Lene Beier

Your Age er specialister i naturlige resultater

Hos Your Age vil du kun møde kosmetiske sygeplejersker eller læger som alle er  specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

Your Age har tusindvis af behandlinger bag sig, og du er sikret en kompetent rådgivning og behandling, som kun har én ting i fokus: Naturlige resultater.

Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan der passer lige netop til dig.