HUSK: En Restylane behandling kræver en konsultation.
Konsultationen er gratis. Book her

Vi samarbejder med n’age som har arbejdet med Restylane behandlinger siden 2003. Det er deres specialuddannet kosmetiske sygeplejersker, som laver behandlingerne. Hvis du ikke tidligere har fået Restylane eller Botox behandling, skal du altid have en konsultation først.

Læs mere om N’Age her. Der kan du også tilmelde dig deres nyhedsbrev og læse om nye behandlinger og tilbud.

Restylane er noget for dig, hvis du vil forbedre dit udseende med et fuldstændig naturligt stof, som giver et smukt, langtidsholdbart og æstetisk resultat.

Uanset om du ønsker fastere definerede konturer, fyldigere læber eller et glattere udtryk, kan Restylane få det bedste frem i dig – øjeblikkeligt og naturligt. – Og du bevarer din ansigtsmimik.

Hvad er Restylane?

Restylane er en krystalklar gel af hyaluronsyre, som fugter og giver volumen til huden. Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen men når vi bliver ældre, reduceres produktionen markant. En enkel injektion kan erstatte den mistede volumen.

Restylane er ikke permanent og absorberes i løbet af et stykke tid. Det betyder, at du kan vælge, hvornår du ønsker yderligere behandling for at bevare effekten.

Restylane er førende på markedet. Der er udført 10 millioner behandlinger på verdensbasis. I modsætning til enkelte andre produkter, der er baseret på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, hvilket betyder minimal risiko for allergiske reaktioner og overførsel af sygdomme.

Hvad kan behandles?

Restylane-filler er skræddersyet til dig, som har svært ved at acceptere en bestemt rynke fx på overlæben, fugen fra næse til mund, rynker eller hængende mundvige.

Eller hvad med de rynkede hænder eller den rigtig trælse rynke mellem brysterne?
Restylane bruges også som filler på kinder og læber, samt over øjne og andre steder, hvor huden er blevet indfalden.

Behandlingen og holdbarhed

Selve behandlingen tager ca. en halv time, du skal dog altid have en konsultation først. Effekten af restylanen vil typisk holde fra 6 måneder op til over et år. Holdbarheden variere fra person til person og det område, der har fået behandling. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor for at sygemelde dig.

Hvad koster det?

Prisen på din behandling afhænger af hvad du skal have lavet og hvor meget Restylane, der skal bruges. Du får prisen oplyst til den gratis konsultation.

Azzalure/botox

Azzalure bruges til mimiske rynker fx “bekymringsrynken” mellem brynene.

Hvad kan behandles?

Alle mennesker får dem: Rynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen, og får huden til at folde sig. Mange mennesker er kede af netop de rynker, fordi de oplever, at de får deres ansigt til at se vredt, stresset og bekymret ud.

Den slags rynker kaldes mimiske, og de kan reduceres med Azzelure/Botox, som er verdens mest benyttede behandling til reduktion af rynker. Ved at injicere de mimiske muskler med Botox afslappes de, huden udglattes og du giver et mere imødekommende og yngre udtryk.

Behandling og holdbarhed

Behandling med Botulinum toxin (bedre kendt som Botox/Azzalure) kræver en individuel vurdering – ansigtsmimikken er jo noget meget personligt.

N’age går meget op i at tilpasse behandlingen til dit ansigt, så det fremtræder både naturligt og aldersløst.

Vi synes, det er vigtigere, at ansigtet er levende end rynkefrit.

Første behandling holder mellem 3-6 måneder, af og til skal der laves et”touch up” to uger efter behandlingen. De efterfølgende behandling holder op til 6 måneder. Resultatet bliver som regel blive mere holdbart.

Botulinum toxin behandling foretages af læger eller special uddannede sygeplejersker med speciale i dermatologi, som har taget kurser i kosmetisk anvendelse af Botox.

Hvad koster det ?

Botulinum toxin er en vedligeholdelses behandling. For de fleste bliver prisen mellem 3.000 og 6.000 kr. det første år og mindre de efterfølgende. Til din gratis konsultation får du oplyst priser, da det afhænger af den mængde Botox som skal bruges.

Du bør vælge Restylane®, hvis du ønsker en skønhedsbehandling, som er naturlig, gennemtestet og som giver dig et øjeblikkeligt resultat.

Restylane er en krystalklar gel, som injiceres i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) i små mængder. Gelen er baseret på 98% vand og 2 % hyaluronsyre.

Fordelene ved Restylane behandling:
Det er naturligt!
Restylane giver et naturlig resultat og er baseret på den unikke NASHA™-teknologi med hyaluronsyre, der minder meget om kroppens egen hyaluronsyre. Eftersom Restylane er en ikke-permanent behandling, slipper du for at få et varigt udseende, som du måske fortryder senere, efterhånden som dit ansigt ændrer sig med årene.

Det er sikkert!
Restylane er førende på markedet. Der er udført 10 millioner behandlinger på verdensbasis. I modsætning til enkelte andre produkter, der er baseret på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, hvilket betyder minimal risiko for allergiske reaktioner og overførsel af sygdomme.

Restylane giver dig en behandling, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Resultatet er synligt med det samme, og du bevarer din ansigtsmimik.
Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor for at sygemelde dig.

Restylance full face:
Kind, læbe, næse til mund, mundvige samt bekymringsrymken.

Fylde i læber samt lidt i linjer
mellem næse og mund.