Release peeling

Denne behandling er perfekt til dig, der både ønsker fornyet glød og hårfjerning. Release peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Alle kan få behandlingen, der er særdeles velegnet til grov hud, trist hud, moden hud, pigmentering og acne. Release behandlingen gør hudens fornyelsesproces bedre, overfladen bliver mere jævn, sundere og flottere.
Masken har også den egenskab at den fjerner hår. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Behandlingen er helt smertefri og der er ingen rødme eller irritation i ansigtet efterfølgende, huden er fin og blød og der vil være en fantastisk glød i huden p.g.a. den dybdegående peeling.

For at opnå det bedste resultat, skal den første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Derefter vil der typisk gå 2-4 uger mellem behandlingerne. Jo flere behandlinger man får, jo længere trænger peelingen ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen bliver forlænget. For at få denne behandling, er det nødvendigt at købe en beroligende creme, som skal bruges 2x dagligt i 7 dage efter behandlingen. Efter de 7 dage må man skifte over til sin almindelige hudpleje. Hvis man ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, skal man købe Hair Reducer Serum, som skal bruges 2 x dagligt i 14 dage.
Vi anbefaler dig hvilket interval der passer til dig.

Se herunder hvad release peeling også er effektiv til:

  • Rynker / dybe furer
  • Døde hudceller
  • Alle former for ar
  • Akne og store porer
  • Pigmentforandringer
  • Tør hud

Fjernelse af uønsket hårvækst de fine dun hår

Vi anbefaler :
Release ansigtsbehandling med Beauty Angel ELT
Ansigtsbehandling med release peeling, er inkl. retning af bryn, samt dybderens eller massage, maske og Beauty Angel ELT
Klippekort til ELT kan ikke bruges her da rabat er inkluderet :0)
Super effektiv behandling til: grove porer, tilstoppede porer, antiage, pigmentering, akne og side gevinsten er at dine dunhår forsvinder

RELEASE PEELING

Beskrivelse kommer snart