Mesoestetic Peel ansigtsbehandlinger

Med Mesoestetic peels kan vi effektivt behandle mange problemer såsom akne, akne ar, store porer/grov hudstruktur, moderat pigment, fine linjer og rynker.
Det vil altid være en god ide at starte op med et kurforløb, som du og din behandler sammen tilrettelægger. På denne måde for du et hurtigere resultat og du sikre dig et mere effektivt forløb.

Der findes flere forskellige peelinger indenfor Mesoestetic, så derfor vil behandlingen variere fra gang til gang alt efter hvordan huden har det.
Nogen kan opleve, at huden kan skalle let fra ca. 2-4 dagen efter behandlingen. Dette er helt normalt og skyldes en fornyelse af hudcellerne. Hvis du oplever mild afskalning, kan du hjælpe huden med at afstøde de døde hudceller, ved at rense huden men Konjac Sponge 1 gang om dagen. Det er vigtig at man ikke skrubber/irritere huden men fordi Konjac Sponge er så mild og effektiv kan den med fordel bruges.
Hvis du ikke oplever afskalling, så har din behandling ikke været mindre effektiv – din hud har bare været mere up to date med hudfornyelsesprocessen.

Behandlingen tager 45 min og koster 750,-
Der kan købes klippekort på 3 behandlinger til 1925,-

Kontakt Stines og hør mere om Peel ansigtsbehandlinger