På denne side har vi udvalgt nogle af vores Kunde anbefalinger.
Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du vil anbefale et produkt eller en behandling mm.

MESOTERAPI::

Kundeanbefaling ‘Mesoterapi’ fra Birgitte Hessel, Oktober 2015
Allerede efter første behandling kunne jeg se en væsentlig forskel, mine kinder, den slappe og lidt kreppet hud, var meget mere boostet og ligesom fyldt ud med naturlig fylde og liv. Mine læbekant var også blevet pænere og de små som store linje i læbekanten, var blevet markant mindre. Birgitte Hessel ( se mere om Mesoterapi )

BEAUTY ANGEL:

Kundeanbefaling ‘Beauty Angel’ fra Betina Madsen, Juli 2013
Jeg læste om beauty angel på Stines hudplejes hjemmeside og fik lyst til at prøve det, selvom jeg var meget skeptisk overfor, hvad det solarie ligende lys kunne gøre for min hud.
Efter 20 gange lys, over 10 uger, kan jeg se en kæmpe forskel på min hud. Min hud i ansigtet er strammet op, der var faktisk en kollega der spurgte, om jeg havde fået en ansigtsløftning.

Læs mere...

Jeg havde et lyserødt ar på brystet, som er blevet helt hvidt og usynligt. Jeg var begyndt at få rynker på mine ben, fordi jeg har taget for meget sol, da jeg var yngre og ikke har været så god til at smøre mig med fugtighedscreme, så huden var blevet krappet. Efter jeg er begyndt med beauty angel lys, er huden igen blevet glat og fin. På hele kroppen føles huden mere blød og ung.
Det har gjort noget godt for min hud, at jeg har taget et bad og skrubbet huden på hele kroppen lige inden lysbehandlingen.
Jeg vil helt sikkert fortsætte med beauty angel.

Betina Madsen Herning


Kundeanbefaling ‘Beauty Angle’ fra Line Villemoes, Juli 2013
På grund af alder og dermed helt naturligt flere fine linier og rynker, besluttede jeg mig for at prøve Beauty Angel Lys som jeg havde læst om på Stines hudplejes hjemmeside.

Efter 10 gange lys, over 6 uger som var anbefalet mit alders interval, kunne jeg se en markant forskel på min hud. Fine linier er faktisk forsvundet og jeg har fået en mere frisk glød i huden.

Læs mere...

Dertil skal der også nævnes at jeg på ryggen havde to dybe ar, fra fjernelse af modersmærker for måske 15 år siden. Arene er der stadig men som en ekstra bonus ligger disse nu plan med huden – og er ikke
længere nogen man ligger mærke til da de også i farven falder i, med huden omkring.

Samtidig er min hud på hele kroppe, blødere end nogen peeling eller god creme har kunnet gøre for mig tidligere.

Jeg har valgt at fortsætte med Beauty Angel ca 1-2 gange i mdr for vedligehold samt forebyggelse.

Jeg kan helt sikkert anbefale brugen af Beauty Angel.

MVH Line Villemoes, herning

AKNE PROBLEMER:

Kundeanbefaling ‘Akne behandling’ fra Rikke Hansen, Marts 2013
Akne plejede at styre mit liv.
Alt handlede om at finde nye midler til at bekæmpe det med, make up der kunne skjule det og der var mange ting jeg takkede nej til udelukkene pga aknen og fordi jeg vidste at make up’en kun kunne sidde pænt i et par timer. En simpel ting som at give sin veninde et knus var et problem fordi jeg følte mig ”frastødene” og havde så meget make up på at det helt sikkert måtte smitte af på deres tøj.

Læs mere...

Jeg tog aldrig steder hen hvor jeg ikke ville kunne tjekke make up hver anden time og jeg havde så store bumser at det nærmere var bylder og jeg fik flere gange medicin hos lægen. Jeg brugte timevis på at søge på nettet og tror jeg har prøvet alt hvad man kan finde. Jeg læste flere steder at folk havde prøvet at tage til en hudpleje men at det ikke virkede så de opgav efter 2-3 mdr., så det var først til sidst, da jeg ikke kunne rumme det selv mere at jeg opsøgte Stine’s hudpleje. At tage derind og skulle fjerne alt make up og ligge helt ”nøgen og sårbar” var meget grænseoverskridende, men de var så søde og hjælpsomme og straks forstod jeg, at jeg slet ikke var den eneste, og at nogen af dem selv vidste hvordan det var.

Jeg startede med at få smidt alt mit gamle make up og pleje produkter ud, og fik jeg hjælp til at sammen sætte nogle nye produkter der ikke var fuld af ingredienser som er skadelig for huden. Jeg gik til behandling hver 14 dag i starten, og først føltes det som om det blevet lidt værre, det blev jeg oplyst om kunne ske den første dag pga deres behandlinger gik i dybden, og trak alt gammelt skidt i huden ud. Jeg fik en helt utrolig støtte og opbakning af dem, og nogle af dem delte deres personlige erfaringer, og når det så allermest sort ud forsikrede de mig om at det nok skulle vende – og jeg holdte ved.

Efter ca. 7-8 mdr. kunne jeg se en stor forbedring, og efter knap 1 år efter er jeg fuldstændig akne fri!! Ud over at produkterne og behandlingerne rent faktisk virker, er makeup’en også fantastisk, jeg kan tage det på om morgenen og glemme alt om det, det sidder så pænt og naturligt. Efter bumserne holdt op med at komme havde jeg en masse ar men dem er det også lykkes at formindske og de bliver stadig mindre synlige med tiden ved at bruge en af deres fantastiske serummer.
At vågne og kunne se på sig selv i spejlet, ikke skulle bruge så meget tid og energi på at tænke på det er en ubeskrivelig følelse, jeg føler mig fri og har fået mit liv tilbage.
Rikke Hansen

 

UØNSKET HÅRVÆKST:

Kundeanbefaling ‘Uønsket hårvækst’ fra Britta S, November 2015

Som en dame, der gennem mange år har haft problemer med uønsket hårvækst i ansigtet og hvor hårene havde karakter af skæg, vil jeg gerne komme med en anbefaling af Du Lac metoden. Jeg har spurgt til behandling andre steder, man da mine hår havde den forkerte farve, rødlige, fik jeg at vide der ikke der kunne der ikke gøres noget. Så gennem flere år har jeg måtte bruge andre metoder, som kun var ”overfladebehandling” Det har gjort at jeg tit var usikker på om jeg nu stak når jeg skulle give et knus og det er ikke en rar fornemmelse.

Læs mere...

Efter en samtale hos Stines hudpleje blev det så aftalt at vi skulle gå i gang med Du Lac metoden. Efter nu 7 behandlinger er der sket en kraftig reduktion af de stride hår, som jeg havde rigtig mange af, og hvis de ikke er forsvundet er de blevet blødere, fordi de er blevet svækket. Selv om behandlingen består af en nål der føres ned i hårsækken og ”brænder” roden, har jeg ikke fået ar af behandlingen. Jeg er ikke færdig med behandlingen endnu, men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag, og der er som sagt nok at tage fat på.For mig har det været utroligt at se den reduktion der er sket med hårvæksten i mit ansigt, samtidig er følelsen af at kunne give et knus, uden at være bekymret for om jeg også kradser, et stort plus.

Jeg er utrolig glad for at Du Lac metode, og vil varmt anbefale den.
Britta S