Madonna behandlingen – Intraceuticals Oxygen Lift behandling

Madonnas hemmelighed
”I love the Intraceuticals treatment, and so does my face”
– Madonna

Den nye Intraceuticals Oxygen Lift ansigtsbehandling der reducerer rynker og holder huden ung – uden nåle eller operationer.
Madonna har fortalt at dette bl.a. er årsagen til hendes ungdommelige hud.
Hun er så glad for behandlingen, at hun har købt en Intraceuticals maskine til hvert af hendes 4 hjem rundt omkring i verden.

Madonna behandling

Synlig virkning fra første dag

Intraceuticals Oxygen Lift behandling er en helt ny hudterapi behandling, som i løbet af 5-6 uger reducerer fine linier, rynker og løs hud i ansigtet.
Allerede efter første behandling som varer 30 minutter, vil du mærke forskellen. Din hud vil føles blød, frisk og glat og fuld af fugtighed. Men det bedste resultat vil du få, hvis du køber en kur på 6 ansigtsbehandlinger over ca. 6-8 uger. For at vedligeholde resultatet skal du herefter behandles hver 4. til 12. uge afhængig af behov.

Hvordan forgår det og hvordan virker det?
Først afrenses huden grundigt. Hvis nødvendigt udføres en peeling først for at fjerne døde hudceller.
En Intraceuticals maskine komprimerer nu luftens 18% ilt til ca. 80% koncentreret ilt. Med maskinens håndtag sprøjtes serummet på huden og herefter bruges maskinens håndtag til at skabe et overtryk der presser serummet ind i huden uden at gennembryde huden.
Det kaldes infusion og føles blot som et skønt køligt pust på huden, men er i virkeligheden avanceret teknologi ilt under højt tryk presser et ”rejuvenation” serum ind i huden.
(Rejuvenation = foryngelse)

Hvad er en Intraceuticals behandling?
Intraceuticals er en behandling som film & TV stjerner fra hele verden benytter til at holde deres hud sund og fugtig samt til at forebygge rynker med. Et serum indeholdende bl.a. grøn te, aloe vera, samt antioxidanterne A, C og E samt forskellige planteekstrakter, indsluses i huden ved hjælp af en oxygenmaskine. Efter blot én ansigtsbehandling på ca. 30 minutter, vil din hud blive strammet op og se yngre og friskere ud.

Priser
Madonnabehandlingen 900,-
Madonna Delux 1150,-

Dobbelt afrensning, husanalyse, peeling, retning af bryn, infusion af hyalronsyren med ilt, plejende creme. Derudover kan der som tilvalg vælges fx “ekstra udrens” og “ekstra massage”.

Anbefales som kurbehandling, der anbefales 6 behandlinger over 6-8 uger, for et bedre og længerevarende resultat.

Madonnabehandling før

Før behandlingen

Madonna - efter 1 behandling

Efter kun 1 behandling

Før Madonnas behandling

Før behandlingen

Efter 1 Madonnabehandling

Efter kun 1 behandling

Tidligere kunne jeg af og til døje med udbrud og tildens til tør og trist hud, men efter jeg har fået ‘Oxygen’ behandlingerne er min hud blevet mere klar, fast og har fået væsentlig mere glød.
Behandlingerne har absolut udbedret de begyndende fine linier og rynker. En ekstra bonus har været, at mine månedlige udbrud er udeblevet.

Intraceuticals har virket over al forventning for mig.

Trine Jepsen / sanger og skuespiller

Stines hudpleje Herning - Online booking - klik her!