Fjernelse af tatoveringer

Professionel fjernelse af tatoveringer

Har du en tatovering du har fortrudt kan du booke tid til en gratis konsultation.

Det kan være vanskeligt, at fjerne en tatovering. Men i de fleste tilfælde kan en tatovering fjernes med den rigtige laser.
Lysenergi sendes igennem huden, og deler blækket i bittesmå partikler. Kroppen fjerner disse små partikler sammen med affaldsstofferne. Du undgår dermed at få sår på huden.

Ønsker du, at få fjernet en tatovering, giver Anne dig en skånsom behandling med den avancerede laserteknologi, dette giver et flot resultat af fjernelsen af din tatovering.

Hvor mange behandlinger kræver det før tatoveringen er væk?

Det tager ca. mellem 6-10 behandlinger for, at fjerne en tatovering med en Q-Switched laser. Denne laser er 60% kraftigere end andre lasere, hvilket betyder for dig, at du skal have færre behandlinger og dermed ser en hurtigere effekt end ellers.

Er der grønne eller blå farver i din tatovering, kan det være svært at fjerne tatoveringen. Er du ryger, kan det tage længere tid, at fjerne din da blodcirkulationen og immunforsvaret påvirkes af rygning.

Priser Fjernelse af tatoveringer

  • Konsultation Gratis

    Konsultation er altid gratis hos Stines Hudpleje

  • Permanent makeup bryn kr. 500,-
  • Tatovering (XSmall) kr. 350,-
  • Tatovering (Small) kr. 500,-
  • Tatovering (Medium) kr. 750,-
  • Tatovering (Large) kr. 1000,-
  • Tatovering (XLarge) kr. 1500,-

Hvordan fjerner man tatoveringer?

Fjernelse af tatoveringer med laser, som rettes mod tatoveringen. Lysstrålen fra laseren nedbryder blækket, således at blækket bliver til små partikler. Disse udrenses gennem vores lymfesystem sammen med affaldsstofferne i kroppen.

Lysstrålen er intensiv og pulserende, og trænger gennem huden og ned til blækket. Dette gøres uden, at beskadige de øverste hudlag.

Konsultationen

Ved konsultation stiller vi dig nogle spørgsmål omkring dit helbred, bl.a. for at høre om du har allergi eller om du tager medicin. Tatoveringen fotograferes, således at vi kan sammenligne før og efter billeder. Intet bliver gjort uden dit samtykke.

Vi tager en grundig analyse af huden inden vi fastslår styrken vi skal anvende. Styrken indstillles individuelt afhængig af hudtype og tatoveringsdybde. Dette gør vi for, at styrken passer til din hud samt til den tatovering du har som skal behandles.

Behandlingen

Behandlingen foregår altid i dit tempo, så hvis du ønsker at holde en pause, skal du blot sige til. Det tager kun få sekunder fra laseren rammer huden til, at det er overstået.

Under behandlingen køles området ned med en Cryo 6 skin cooling system. Dette blæser kold luft på behandlingsområdet. Vi bruger dette for, at lindre smerten og gøre processen mere behagelig for dig.

Efter behandlingen

Efter behandlingen køler vi altid området, som er blevet behandlet. Dette tager en del af hævelsen, og får blodkarrene til at trække sig sammen. Dette mindsker samtidig chancen for midlertidig blæredannelse væsentligt.

Det behandlede område smøres ind i salve, og bliver pakket ind i en bandage hvis det er et udsat sted som bliver udsat for sollys. Du modtager også den nødvendige information om hvad du skal efter behandlingen for, at opnå det bedste resultat.

Det behandlede område må ikke blive udsat for direkte sollys i 21 dage. Skal du ud i solen skal det behandlede område smøres ind med en høj solfaktor.

Der går ca. 6-8 uger mellem hver behandling – dette aftales efter hver behandling.

Anne Göransson

Anne Göransson er specialist i fjernelse af tatoveringer, og går meget op i at du føler dig tryg sådan at du får det bedste resultat.

Hun har mange års erfaring i faget, og har været i New York for at tage diplom i, at fjerne tatoveringer. Dette startede hun med i år 2013. Ydermere er Anne uddannet kosmetolog, og besidder et hygiejnekursus.

Laseren der benyttes er fra det amerikanske brand Cynosure, og kaldes RevLite Hoya Conbio. Cynosure er verdens førende inden for laserteknologi.

Eksempler på fjernelse af tatoveringer

Se herunder hvilken størrelse din tatovering kategoriseres som

XSmall Tatovering

Small Tatovering

Medium Tatovering

Large Tatovering

XLarge Tatovering

Hvordan fjernes permanent makeup?

Man kan fjerne permanent makeup med laser. Dette er en meget effektiv, og samtidig skånsom måde, at fjerne permanent makeup på.

Det kræver oftest mellem 3-7 behandlinger for, at fjerne permanent makeup. Hvis permanent makeup er lavet med rigtig blæk kræver det ofte lidt flere behandlinger før det er væk.

Inden behandling:

Du skal ikke fjerne dine hår før behandlingen.

Efter behandling:

Huden kan være en lille smule rød, og det varer ca. 1-2 dage.

Der kommer ikke sår på huden efter behandlinger, og dine hår på brynene falder heller ikke af.

Du har mulighed for at komme 30 minutter før for, at få bedøvelse på inden laserbehandlingen af dine bryn.

Andre kosmetiske behandlinger

Se også disse andre kosmetiske behandlinger hos Stines Hudpleje