Filler & Restylane | YOUR AGE

Filler/ Restylane behandling

Vi ønsker alle at ældes med ynde, og bevare vores naturlige udseende. Men nogen gange sker det, at man synes, at rynkerne får ens spejlbillede til at se ældre ud end man selv føler sig.

Med alderen mister dit ansigt sin naturlige fylde, man mister fedtvæv i kinder og tindinger, og mange oplever mørke rander og indsunkethed under øjnene. Huden trækkes nedad og kan få rynkerne til at træde frem som furer,  eller nedadvendte mundvige. Også læberne mister fylde med alderen, og de små rynker over læberne bliver fremtrædende.

Alt dette kan være med til at få dig til at se mere træt og ældre ud, end du føler dig. Men der kan faktisk meget let gøres noget ved disse problemer med fillers.

Filler / Restylane

  • Konsultation Gratis

    Konsultation er altid gratis hos YourAge

Hvis det er første gang du skal have en Restylane-behandling, er der iflg. Sundhedsstyrelsens regler krav om, at du kommer til en obligatorisk konsultation minimum 48 timer før behandligen.

Hvad er "Restylane"?

Med en Restylane-behandling kan vi udglatte og reducere rynker, fine linjer samt forebygge linjer i huden. Restylane bruges desuden til at reducere dybe rander under øjnene samt øge læbernes volumen, eller genskabe den volumen der er aftaget med tiden.

Hvis du ønsker at ændre ansigtform, korrigere assymetri eller genskabe et løft, er Restylane også perfekt.

 

Uanset om du ønsker fyldigere læbere, færre ansigtlinjer eller bare at opnå et friskere og yngre udseende, så kan Restylane få det bedste frem – øjeblikkeligt og naturligt.

Naturlig indefra:

Restylane består af 98% vand og 2% hylaronsyre (et sukkerstof som huden indeholder i forvejen). Du vil høre os omtale behandlingerne som Restylane og Restylane Skinbooster – alt efter hvor og hvordan man bruger det.

Restylane er ikke en permanent filler.

 

Dvs. den holder i op til 12 mdr og derefter skal du have en ny behandling. Det er mere naturligt for huden og derfor ser vi yderst sjældent bivirkninger. Restylane er det mest sikre produkt på markedet og derfor også én af vores mest populære behandlinger.

Naturlig udefra:

Du kan få en fillers-behandling på mindre tid, end en frokostpause tager, og derefter fortsætte med det, du var i gang med. Der skal ikke tages prøver på forhånd, og du kan se resultatet med det samme. Effekten vil typisk holde fra 6 måneder op til over et år. Holdbarheden afhænger af personen og det område, der er blevet behandlet.

 

Først afholdes en konsultation. Vores kosmetiske sygeplejerske lytte til dine ønsker og behov samt vejlede. Her lægger I en plan og gennemgår behandlingsforløb. Du skal selvfølgelig føle dig tryg hele vejen igennem.

Yourage er specialister i naturlige resultater

Hos Your Age vil du kun møde kosmetiske sygeplejersker eller læger som alle er  specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

Your Age har tusindvis af behandlinger bag sig, og du er sikret en kompetent rådgivning og behandling, som kun har én ting i fokus: Naturlige resultater.

 

YOUR AGE er en certificeret Restylane klinik, hvilket er en garanti for at de Restylane produkter vi anvender, udelukkende er købt af Producenten af Restylane.

has been added to your cart.
Kassen