Filler og Restylane

Filler/ Restylane behandling

Vi ønsker alle at ældes med ynde, og bevare vores naturlige udseende. Men nogen gange sker det, at man synes, at rynkerne får ens spejlbillede til at se ældre ud end man selv føler sig.

Med alderen mister dit ansigt sin naturlige fylde, man mister fedtvæv i kinder og tindinger, og mange oplever mørke rander og indsunkethed under øjnene. Huden trækkes nedad og kan få rynkerne til at træde frem som furer,  eller nedadvendte mundvige. Også læberne mister fylde med alderen, og de små rynker over læberne bliver fremtrædende.

Alt dette kan være med til at få dig til at se mere træt og ældre ud, end du føler dig. Men der kan faktisk meget let gøres noget ved disse problemer med fillers.

Priser Filler / Restylane

  • Konsultation Gratis

    Konsultation er altid gratis hos Stines Hudpleje

  • Fillers fra kr. 1.500,-

Husk hvis det er første gang du besøger vores sygeplejerske Natascha til en Filler behandling, er der iflg Sundhedsstyrelsens regler, krav om at du kommer til en obligatorisk konsultation minimum 48 timer før behandlingen.

Book din tid til konsultation gratis herunder:

Hvad er "Fillers"?

En filler er et stof, som sprøjtes ind i underhuden for at give mere fylde. Fillerbehandling kan opdeles i to grupper:

Filler behandling / Belotero og Juvederm

Hvis du gerne vil forbedre dit udseende med et fuldstændig naturligt stof, som giver et synligt, langtidsholdbart og æstetisk smukt resultat, så er behandling med fillers noget for dig.

Uanset om du ønsker fastere definerede konturer, fyldigere læber eller glattere ansigtslinjer, kan en fillers få det bedste frem i dig – øjeblikkeligt og naturligt.

Desuden giver fillers fleksibilitet. Du kan vælge at få en enkel behandling, f.eks. på læberne. Eller du kan få gjort læberne fyldigere og linjerne glattet ud – i samme behandling. Da virkningen af Belotero/Juvederm aftager med tiden, har du frihed til at gøre, hvad du vil, når du vil. Du kan altid kontrollere dit udseende – det er det gode ved en Filler behandling .

Naturlig indefra:

Belotero /Juvederm er en krystalklar gelform af hyaluronsyre, en substans, der forekommer naturligt af kroppen. Hyaluronsyre indeholder vand, hydrerer og giver volumen til huden. Når vi bliver ældre, reduceres produktionen af naturlig hyaluronsyre. En enkel injektion med restylane erstatter det mistede volumen og forbedrer dit udseende ved at skærpe din profil, skabe fyldigere læber og udglatter linjer og rynker.
Belotero/Juvederm tilfører din hud volumen og efterlader alligevel dit ansigt med et naturligt udtryk. Belotero/Juvederm er ikke permanent og absorberes i løbet af et stykke tid. Det betyder, at du kan vælge, hvornår du ønsker yderligere behandling for at bevare effekten.

Naturlig udefra:

Du kan få en fillers-behandling på mindre tid, end en frokostpause tager, og derefter fortsætte med det, du var i gang med. Der skal ikke tages prøver på forhånd, og du kan se resultatet med det samme. Effekten vil typisk holde fra 6 måneder op til over et år. Beloteros / Juvederms holdbarhed afhænger af personen og det område, der er blevet behandlet.

Siden starten i 1996 er fillers behandlinger blevet anvendt sikkert i over 2 millioner behandlinger i mere end 70 lande over hele verden – så du kan være forvisset om, at behandlingerne er sikre og gennemprøvet.

Husk at bestille en tid til en gratis og fuldstændig uforpligtende samtale inden behandlingen kan foregå. Dette gælder også selvom du har fået foretaget behandlingen andetsteds tidligere.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen i gennem.

Natscha laver Filler / Restylane behandling

Natascha er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring, og er certificeret kosmetisk Laserbehandler, samt Hyaluronsyre (Filler) og botulinum toxin (Botox, Azzalure).

Natascha er meget kvalitetsbevidst. Hun ønsker, at du går herfra med en god oplevelse, hvor du har følt sig hørt og tryg.

Det er vigtigt for hende, at skabe resultater, som både kan ses men også mærkes.

Når du booker tid til Filler eller Restylane behandling hos Stines, vil du blive behandlet af Natascha.

Filler og Restylane produkter

Vi har et stort udvalg af pleje produkter til Filler og Restylane behandling
er tilføjet til kurven.:
Kassen