Botox | YOUR AGE

Botox behandling (sygeplejerske)

Botulinum toksin behandling af dynamiske rynker

Botulinum toksin blokerer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Stoffet er oprenset fra bakterier og har igennem 25 år været benyttet til behandling af bl.a. spastiske lammelser, patienter med udtalt svedtendens og til kosmetiske behandlinger.

Botox behandling

  • Konsultation Gratis

    Konsultation er altid gratis hos YourAge

Hvis det er første gang du skal have en Botox-behandling, er der iflg Sundhedsstyrelsen regler krav om, at du kommer til en obligatorisk konsultation minimum 48 timer før behandligen.

Rynkebehandling med Botox/Azzalure

Botox/Azzalure er specielt velegnet til behandling af rynker samt forebyggelse. Botox er et godkendt lægemiddel, baseret på proteinstoffet botulinum toksin type A.

Botox får musklerne til at slappe af og på den måde reduceres de såkaldte dynamiske eller mimiske rynker – dvs. rynker, der kommer pga muskelsammentrækninger i huden.

Botox/Azzalure bruges oftes til at behandle:
· Bekymringsrynken
· Panderynker
· Sure, nedadvendte mundvige
· Tandkødssmil
· Store kraftige tyggemuskler

Behandlingen

Ved behandlingen indsprøjtes med en tynd kanyle små mængder botulinum toksin i musklen på udvalgte steder. Effekten indtræder efter 1-2 døgn – den fulde effekt ses efter 10-14 dage.
Første behandling holder i 3-5 måneder, herefter kan behandlingen gentagses. Ved gentagne behandlinger med jævne mellemrum forlænges holdbarheden i op til 6 måneder. Vi vejleder omkring behandlingen, så du får maksimal holdbarhed.

Man kan med fordel kombinere behandlingen med Restylane eller Skinbooster.

En behandling giver derfor både et her og nu resultat, men har også en unik forebyggende effekt. Følesansen i det behandlede område bevares uændret.

Vi bruger den tyndeste nål på det område, der skal behandles. Det kan føles en anelse sviende, men selve stikkene tager typisk 5-30 sekunder og det er derfor hurtigt overstået. Langt de fleste oplever et minmum af ubehag.

Efter behandlingen må man ikke røre ved området eller komme make-up på i en times tid.

Bivirkninger

Botox udskilles via urinen og ophobes derfor ikke i kroppen – man kan derfor gentage behandlingen uden problemer.

De færreste oplever bivirkninger, men i få tilfælde kan man opleve:
· hævelse omkring stikket som hurtigt aftager igen
· et lille blåt mærke ved indstikstedet
· en anelse tyngde af øjenlåg eller bryn, hvilket dog ses yderst sjældent
· hovedpine i løbet af det første døgn. Dette er helt ufarligt og sjældent

 

Der er ingen forholdsregler efter behandlingen og du kan fortsætte din dag som planlagt. Azzalure/Botox kaldes en frokostpausebehandling da den er så nem og ligetil.

Your Age er specialister i naturlige resultater

Hos Your Age vil du kun møde kosmetiske sygeplejersker eller læger som alle er  specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

Your Age har tusindvis af behandlinger bag sig, og du er sikret en kompetent rådgivning og behandling, som kun har én ting i fokus: Naturlige resultater.

 

Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan der passer lige netop til dig. Alle Botox priser vil derfor være individuelle.

has been added to your cart.
Kassen