Hårfjerning med Du Lac

Stines Hudpleje

Epilering med Du Lac metoden

Uønsket hårvækst generer mange mennesker. Årsagerne kan være mange, alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalancer.

Priser Du Lac hårfjerning

  • Overlæbe kr. 550,-
  • Hage kr. 650,-
  • Overlæbe og hage kr. 1.100,-
  • Kinder eller bakkenbarter kr. 650,-
  • Hals kr. 775,-
  • Hals kr. 775,-
  • Fuldskæg kr. 1.550,-
  • Hage og hals kr. 1.225,-

    Man skal påregne 4-8 behandlinger for at opnå et godt resultat.

Hvad kan behandles

Vi behandler kun små områder med enkelte hår.

Hvordan foregår epilering

Behandlingen foregår ved, at en meget fin nål bliver ført ind i hårsækken. Når nålen er ved hårroden kommer der lidt strøm, som destruerer hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så har håret ikke noget næring at leve af og håret dør.

Hvor ofte

Håret vokser i forskellige faser og det er derfor individuelt hvor ofte du skal komme. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk.

Inden behandlingen – Du Lac

3-4 uger inden behandlingen skal du stoppe med at vokse eller fjerne hårene med pincet. Du må gerne skrabe dem, de skal dog være min. 3 mm ved behandlingens start.

Efter behandlingen – Du Lac

Huden skal plejes 5 gange om dagen med Heal up olie i de næste 28 dage. Undgå klorvand og sol i de første 24 timer

Som en dame, der gennem mange år har haft problemer med uønsket hårvækst i ansigtet og hvor hårene havde karakter af skæg, vil jeg gerne komme med en anbefaling af Du Lac metoden.

Jeg har spurgt til behandling andre steder, man da mine hår havde den forkerte farve, rødlige, fik jeg at vide der ikke der kunne der ikke gøres noget.

Så gennem flere år har jeg måtte bruge andre metoder, som kun var ”overfladebehandling” Det har gjort at jeg tit var usikker på om jeg nu stak når jeg skulle give et knus og det er ikke en rar fornemmelse…

Kundeanbefaling ‘Uønsket hårvækst’ fra Britta S

Andre behandlinger til hårfjerning

Se også vores andre behandlinger til hårfjerning hos Stines Hudpleje
er tilføjet til kurven.:
Kassen