Klinisk Dermaroller behandling

– Radikale ændringer i huden.

Før klinisk behandling
For at opnå det bedste resultat med dine kliniske Dermaroller behandlinger, er det vigtigt at Home Dermaroller bruges 3 uger før den første kliniske behandling.
Af sikkerhedmæssige årsager behandler vi kun kunder der bruger Den originale Dermaroller®.

dermaroller logo stines

Hvad er Home Dermaroller

Home Dermaroller er en lille rulle med 192 nåle på 0,2 mm. Når den føres hen over huden, vil det føles lidt som en svag prikken i huden.
Den er fantastisk, hvis du ønsker ændringer i din hudoverflade fx øget spændstighed, frisk kulør, mindre talgproduktion og mere jævn hudoverflade. Denne rulle optimerer desuden optagelsen af dine egne produkter med 30 %.
Med denne type behandling kræves der tålmodighed; miraklerne sker ikke natten over, men kommer gradvist. Det fantastiske er, at man udnytter kroppens egen regenereringsproces. Huden snydes til at tro, at der er kommet en skade og sætter herefter gang i reparationsprocessen.

Resultat

De små nåle prikker huller i huden, der med flere hundrede procent øger optagelsen af de aktive cremer, du påfører bagefter.
De produkter, vi bruger i dagligdagen, optager vi ikke ret meget mere end 2-3% af gennem huden – Så derfor er Home Dermaroller et fantastisk redskab, til dig der investere både tid og penge i din hud!
Huden bliver mere glat og jævn efter få behandlinger (bedste resultat efter +3 måneder), og urenheder og tilstopninger reduceres væsentligt.
Læs mere…

Den originale Dermaroller®.
Vi er forhandlere af Den originale Dermaroller®. Den er udviklet i Tyskland og er det eneste Micro needling instrument som er ISO certificeret, den eneste der er godkendt af sundhedsstyrelsen, CE-mærket og patenteret på verdensplan.

Mere er ikke bedre
Flere nåle er IKKE bedre. Flere nåle kræver, at du bruger flere kræfter til at trænge ind i huden, som øger risikoen for nerve / vævsskade, blødning og smerte.

Kliniske Dermaroller behandlinger

Radikale ændringer i huden

Denne behandling kræver konsultation først – Bestil konsultation her

Dermaroller klinisk rulle

Behandlingen er for dig der har:

 • Ujævn, grovporet hud
 • Hud der mangler vævsfylde
 • Har dybere ar
 • Har linjer og rynker
 • Pigment
 • Strækmærker

Sådan foregår behandlingen

 • Huden afrenses grindigt
 • Det kan være en fordel at medbringe din egen rulle, som bruges inden bedøvelsen. Så virker bedøvelses cremen hurtigere og bedre
 • Bedøvelse skal virker ligger ca 30 min
 • Bedøvelses creme fjernes og huden renses igen
 • Rullen føres med et let tryk, hen over den beskadigede hud, så de fine nåle laver mikroskopiske huller i huden
 • Disse huller lukker sig i løbet af kort tid men hudcellerne bliver stimuleret og de “provokeres” til at danne nye hornceller, som udgør hudens øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at danne mere kollagen, som er den primære struktur i bindevævet.

Læs mere…

Effekt

Behandlingens effekt er afhængig af hvor store hudskaderne var inden behandlingens start. Men oftest vil den gode effekt allerede kunne ses efter 4 – 6 uger, hvor huden vil syne mere jævn i det behandlede område.
Det er meget individuelt, hvor lang tid behandlingen holder. Det afhænger af mange forskellige faktorer, for eksempel hudens struktur, hudens blodcirkulation, levevis, overholdelse af instrukserne m.m.

Acne ar: 5 uger efter 1 behandling, ophelingen er stadig igang.

Pande dermaroller

Hvad sker der i huden ved klinisk Dermaroller
Under behandlingen perforerer de fine mikronåle arvævet. Behandleren vil kunne mærke en større modstand, når nålene bryder igennem det hårde arvæv.

fine mikronaale

Efter en tilstrækkelig perforering (ca. 15-20 passeringer over arret) vil en fin petechiae-dannelse kunne ses på huden, men ingen blødning.

Allerede få dage efter behandlingen vil nye fibroblastre og kapillærer begynde at migrere gennem det perforerede arvæv. Begge processer resulterer i dannelse af nyt væv, der fylder det tidligere atrosofiske ar og nye kapillærer medfører en betydelig bedre blodforsyning, der til gengæld resulterer i en forbedret re-pigmentering.

Collagen-Induction therapy via Micro-needling giver i gennemsnit en forbedring på 70-80%. Alt over det skal betragtes som en bonus. Da kollagenfibre og de nye kapillærer skal have tid til at modnes, anbefaler vi at væbne sig med lidt tålmodighed. Der skal gå mindst 6 uger mellem behandlingerne.

På dette punkt vil vi gerne understrege, at der efter vores mening ikke findes nogen ablative procedurer, der vil stimulere Neo-angiogenesis og det omfatter også fraktionerede laserstråler. Tværtimod mener vi, at det modsatte er tilfældet, da den ‘varme’ laserstråle ‘smelter’ kapillærer sammen med andet væv, og stimuli til spiring af nye kar vil blive undertrykt.

Dermaroller™-konceptet er den nyeste og mest effektive metode til behandling af ACNE-AR. Det er en blid og skånsom behandling uden restitutionstid.

VIGTIGTAl acne skal være fuldkommen helet, før behandlingen med Dermaroller™ påbegyndes.

NYHED i Danmark
Klinisk Dermaroller behandling
(Med E-Dermastamp)

Målrettet behandling
Denne behandling kræver konsultation først

Dermastamp roller stines
dermaroller-flot-mave-stines

Før billede af ar

Før billede af ar
(kunne lige så godt have været et acne ar)

Lige efter billede


Man bliver højest en smule rød, og huden føles varm og irriteret som efter en solskoldning.
Så fin er huden efter behandlingen.

Efter billede


(1 måned efter behandlingen, huden arbejder ca. 6 uger efter behandlingen, med af regenerere sig og bygge huden op igen. Man kan oftest forbedre huden op til 80%, herover er ekstra bonus ;0)

Priser:

 • Konsultation
  Gratis
 • Klinisk Dermaroller hele ansigtet
  2995,-
 • Klinisk Dermaroller øjne og mund
  2295,-
 • Klinisk Dermaroller øjenområde ELLER læbeområde
  1295,-
 • Klinisk Dermaroller Manuel stamper - pr område
  1295,-
 • Klinisk Dermaroller -Tillæg for hals
  500,-