Beauty Angel Lysterapi med collagenlys

Klippekort Beauty Angel
10 klip 800,-

Nu kan du få endnu mere ud af dine Beauty Angel behandlinger!

Kombiner din BA behandling med en specialmaske, lyset vil få de virksomme ingredienser til at trænge længere ind i huden.
Book evt. en BA tid i forbindelse med din ansigtsbehandling, og slut velværen af med behageligt lys og dejlig varme mens din maske trænger endnu bedre ind.

Beauty Angel lys

Kunderne siger:

Jeg læste om beauty angel på Stines hudplejes hjemmeside og fik lyst til at prøve det, selvom jeg var meget skeptisk overfor, hvad det solarie ligende lys kunne gøre for min hud.

Efter 20 gange lys, over 10 uger, kan jeg se en kæmpe forskel på min hud. Min hud i ansigtet er strammet op, der var faktisk en kollega der spurgte, om jeg havde fået en ansigtsløftning.

Jeg havde et lyserødt ar på brystet, som er blevet helt hvidt og usynligt. Jeg var begyndt at få rynker på mine ben, fordi jeg har taget for meget sol, da jeg var yngre og ikke har været så god til at smøre mig med fugtighedscreme, så huden var blevet krappet. Efter jeg er begyndt med beauty angel lys, er huden igen blevet glat og fin. På hele kroppen føles huden mere blød og ung.

Det har gjort noget godt for min hud, at jeg har taget et bad og skrubbet huden på hele kroppen lige inden lysbehandlingen.

Jeg vil helt sikkert fortsætte med beauty angel.

Betina Madsen Herning

Beauty Angel Lys, giver mere end engle hud

Resultaterne af Beauty Angel lys hænger direkte sammen med hudens alder og dens aktuelle sundhedstilstand. I observationsstudier har over halvdelen af forsøgspersonerne allerede efter ti behandlinger bemærket en betydelig reduktion af fine linjer og rynker i ansigts- og dekolleté-området.

Efter ca. 10 behandlinger var forbedringerne synlige for størstedelen af brugerne. Også den tydelige forbedring af hudens fasthed og elasticitet over hele kroppen blev bekræftet af alle forsøgspersonerne. Efter afsluttet behandling fortsætter collagen- og elastinsynteseprocessen et stykke tid endnu. Samtidig sørger behandlingerne også for, en forbedret keratinocytomsætning. Keratin virker vandafvisende, beskytter huden og gør den elastisk.

Beauty Angel lyset :

 • Stimulerer din collagen produktion
 • Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud
 • Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen
 • Reducerer mørke rander og hævelser under øjnene
 • Blødgører og udglatter din hud som aldrig før
 • Reducerer strækmærker og arvæv markant
 • Reducerer uren hud og akne markant
 • Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner
 • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
 • Giver en varm og afslappende behandling
 • Frigiver kroppens endorfiner

Ovenstående er kun en del af de postive ting Beauty Angel lyset gør for din hud og krop.