Ansigtsbehandlinger – Naturlig hudpleje

Alle vores ansigtsbehandlinger med naturlig hudpleje, er meget resultatgivende. De kræver brug af hjemmeplejen fra Susanne Melchiorsen, for optimal resultat. Behandlingerne ligges i et interval med 1 uge imellem behandlingerne, intervallet øges gradvist.

Behandlingerne er til dig, der ønsker at gå i dybden med sin  hudpleje.

Når huden bliver sundere og dit helbred bedre, kommer skønheden af sig selv. Vi vil bringe hudens funktioner i harmoni og balance.

Det er balancen vi vil genoprette, så huden igen fungerer normalt. Hvis du ønsker en smuk hud, er det ikke nok at behandle huden udvendigt. Du må også pleje indvendigt, derfor snakker vi også kost og kosttilskud.

Hudplejeserien Susanne Melchiorsen er fremstillet af de reneste naturprodukter – førsteklasses naturlige fedtstoffer, planteolier og planteekstrakter. En del planter, som er biodynamiske, dyrkes i egen urtegård, og andre plukkes i naturen.

RELEASE PEELING

Release peeling er en basisk peeling lavet på træ- og potaske. Den er meget effektiv og kan arbejde på mange forskellige områder. Den kan bl.a. fjerne store lag døde hudceller, således at huden er mere frisk, klar og strålende at se på. Din hud vil derefter optage næringsstoffer langt bedre end før. Hvis din hud er træt, kan det varmt anbefales at starte med en Release behandling.

Release-masken har også den egenskab, at den kan fjerne uønsket hårvækst (fine hår) Masken fungerer på den måde, at den går ind og opløser keratin, som er det stof håret er opbygget af.

Over behandlingsperioden vil du opleve, at du får færre og færre uønskede hår. Du får vejledning hos mig om hvilke intervaller, du skal behandles i.

Release peeling bruges alene som hårfjerning af dun hår og i forbindelse med ansigtsbehandlinger, for en mere effektiv ansigtsbehandling

(Hjemmepleje ved hårfjerning er Rose Defence og Hair reducer)

effektiv ved: Rynker, dybe furer, Døde hudceller, A lle former for ar, Akne og store porer, Pigmentforandringer, Tør hud, Fjernelse af uønsket hårvækst (de fine/dun hår)

Release Peeling er en behandling til rynker og dybe furer, gamle og dybe ar, stor overflade hinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (fe finere hår)

RELEASE ANSIGTSBEHANDLINGEN

Velvære ansigtsbehandling med release peeling, er inkl. retning af bryn, samt dybderens ELLER massage og maske samt Beauty Angel Elt

Release Peeling er også en behandling til rynker og dybe furer, gamle ar og dybe ar, stor overfladehinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (de finere hår). Release Peeling gives i intervaller af én gang om ugen. Hvor mange Release Peeling behandlinger, der skal til, afhænger af hudens sundhedstilstand, rynkernes/furernes dybde, arenes dybde og alder, samt hindens størrelse. Hvornår resultat opnås ved permanent fjernelse af uønsket hårvækst afhænger af, om hårene er blevet plukket eller vokset, samt hvor længe.
Beauty Angel Elt, collagenlyset styrker og aktiverer collagenet i huden, og beroligerer huden.

HEAL UP

Heal Up er en effektiv special ansigtsbehandling til akne, fedtet og åbenporet hud, derudover er Heal Up også en god behandling til rødmende hud (rosacea og couperose). Heal Up kan desuden anvendes til astmaeksem, tør hud, allergisk hud samt til al hud som har brug for ro og opheling. Huden afrenses samt bliver peelet (døde hudceller fjernes). Heal Up masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (hudorme og andre urenheder fjernes), brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Heal Up gives én gang om ugen i 8-10 uger, pause i 6 uger og så videre, indtil ønsket resultat er opnået. Heal Up kan gives hver dag, da den aldrig kan skade huden. Det er en meget beroligende og ophelende behandling, som tåles af selv den sarteste hud

RELEASE + HEAL UP

Release Peeling er også en behandling til rynker og dybe furer, gamle ar og dybe ar, stor overfladehinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (de finere hår). Release Peeling gives i intervaller af én gang om ugen. Hvor mange Release Peeling behandlinger, der skal til, afhænger af hudens sundhedstilstand, rynkernes/furernes dybde, arenes dybde og alder, samt hindens størrelse. Hvornår resultat opnås ved permanent fjernelse af uønsket hårvækst afhænger af, om hårene er blevet plukket eller vokset, samt hvor længe. Heal Up er en effektiv behandling til akne, fedtet og åbenporet hud, derudover er Heal Up også en god behandling til rødmende hud (Rosacea og Couperose). Heal Up kan desuden anvendes til astmaeksem, tør hud, allergisk hud samt til al hud som har brug for ro og opheling. Huden afrenses samt bliver peelet under damp (døde hudceller fjernes). Heal Up masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (hudorme og andre urenheder fjernes), brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Heal Up gives én gang om ugen i 8-10 uger, pause i 6 uger og så videre, indtil ønsket resultat er opnået. Heal Up kan gives hver dag, da den aldrig kan skade huden. Det er en meget beroligende og ophelende behandling, som tåles af selv den sarteste hud

AGELESS

Ageless er en special ansigtsbehandling, som sætter gang i hudens stofskifte. Ageless er god mod væskeansamlinger, den virker foryngende samt opstrammende på huden. Huden afrenses samt bliver peelet (fjerner døde hudceller), Ageless masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (fjerner hudorme og andre urenheder), brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Da Ageless er en opstrammende og udglattende behandling gives den med korte intervaller: dvs. mindst tre behandlinger indenfor 6-9 dage og 20 behandlinger indenfor 60 dage er lig en ansigtsløftning

RELEASE + AGELESS

Release Peeling er også en behandling til rynker og dybe furer, gamle ar og dybe ar, stor overfladehinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (de finere hår). Release Peeling gives i intervaller af én gang om ugen. Hvor mange Release Peeling behandlinger, der skal til, afhænger af hudens sundhedstilstand, rynkernes/furernes dybde, arenes dybde og alder, samt hindens størrelse. Hvornår resultat opnås ved permanent fjernelse af uønsket hårvækst afhænger af, om hårene er blevet plukket eller vokset, samt hvor længe. Ageless er en specialbehandling, som sætter gang i hudens stofskifte. Ageless er god mod væskeansamlinger, den virker foryngende samt opstrammende på huden. Ageless masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (fjerner hudorme og andre urenheder), brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Da Ageless er en opstrammende og udglattende behandling gives den med korte intervaller: dvs. mindst tre behandlinger indenfor 6-9 dage og 20 behandlinger indenfor 60 dage er lig en ansigtsløftning.

PLAIN TEINT

Plain Teint er en special ansigtsbehandling til skjoldet hud. Skjolder kan skyldes en indre forurening, hvor vi belaster lever og nyrer, men også en ydre forurening af cremer indeholdende parfume, alkohol eller syntetisk konservering. Overdreven solpåvirkning er også en af årsagerne. Huden afrenses samt bliver peelet (fjerner døde hudceller). Plain Teint masken lægge s på hvorefter huden bliver dybderenset (fjerner hudorme og andreurenheder), brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Plain Teint gives i intervaller på 6 behandlinger én gang om ugen indtil tilfredsstillende resultat er opnået.Hvor hurtigt resultatet opnås er afhængig af hudens beskaffenhed, skjoldernes størrelse, skjoldernes dybde samt hvilke ubalancer skjolderne er forårsaget af.

RELEASE PEELING + PLAIN TEINT

Release Peeling er også en behandling til rynker og dybe furer, gamle ar og dybe ar, stor overfladehinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (de finere hår). Release Peeling gives i intervaller af én gang om ugen. Hvor mange Release Peeling behandlinger, der skal til, afhænger af hudens sundhedstilstand, rynkernes/furernes dybde, arenes dybde og alder, samt hindens størrelse. Hvornår resultat opnås ved permanent fjernelse af uønsket hårvækst afhænger af, om hårene er blevet plukket eller vokset, samt hvor længe. Plain Teint er en behandling til skjoldet hud. Skjolder kan skyldes en indre forurening, hvor vi belaster lever og nyrer, men også en ydre forurening af cremer indeholdende parfume, alkohol eller syntetisk konservering. Overdreven solpåvirkning er også en af årsagerne. Huden afrenses samt bliver peelet under damp (fjerner døde hudceller). Plain Teint masken lægges på hvorefter huden bliver dybderenset (fjerner hudorme og andre urenheder), brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Plain Teint gives i intervaller på 6 behandlinger én gang om ugen indtil tilfredsstillende resultat er opnået.Hvor hurtigt resultatet opnås er afhængig af hudens beskaffenhed, skjoldernes størrelse, skjoldernes dybde samt hvilke ubalancer skjolderne er forårsaget af

 • Release Peeling hele ansigtet
  595,-
 • Release peeling overlæbe og hage
  395,-
 • Release Peeling overlæbe
  225,-
 • Release ansigtsbehandlingen
  995,-
 • Heal Up
  775,-
 • Plain Teint
  775,-
 • Ageless
  795,-
 • Release + Heal up
  1195,-
 • Release + Plain Teint
  1195,-
 • Release + Ageless
  1245,-