Velkommen til Stines Hudpleje i Herning og Silkeborg

Vi er en resultatorienteret hudplejeklinik med fokus på, at oprette balance i huden.

Vi gør en ære i at hjælpe dig med at opnå og vedligeholde en sund hud.

Vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med, at lave din personlige hudplejerutine.

Vi behandler holistisk, da vi ved at de bedste resultater opnås når vi ved hvad årsagen til en evt. ubalance er. Huden er kroppens største organ, en ubalance af enhver art såsom stress, forhøjet blodtryk, kost, alkohol, hormoner, produkter og brug af medicin samt meget andet afsløres på huden. Vi er uddannet til, at aflæse huden og kan i samarbejde med dig opnå en sund hud for livet.

STINES GRUNDBEHANDLING

Ansigtets forskellige zoner analyseres grundigt, og ud fra dette skræddersyes et hjemmehudplejeprogram og du vejledes til den rette behandling.

Ved køb af produkter for 500 kr,- er en hudanalyse gratis.

STINES FAVORITTER

Denne ansigtsbehandling tilfører din hud fugt og energi. Det unikke ved denne behandling er, at du får en specialmaske på imens du ligger under collagenlyset. Dette giver en synergieffekt af maskens virkning, som giver en mere rolig og udglattet hud. Behandlingen er god, som en kur mellem dine behandlinger.

Afrens · peeling · maske · collagenlys

TILLÆGS-BEHANDLINGER

Behandlingen giver masser af fugt og glød i huden.

Først peeler vi med 10% glycolsyre, herefter masserer vi et højt C-vitamin ind i huden, afsluttes med skøn fibermaske

Behandlingen vækker dine sanser til live med aromaer af varm kanel og frisk pebermynte. Behandlingen er specielt velegnet til at give glød, reducere linjer og rynker, akne, grove porer og pigmentforandringer

Hvis huden er præget af karsprængninger, talgknopper, leverpletter, hudgevækster, vorter eller lignende, kan det give et ældet og nogle gange uroligt hudbillede.

Alt dette kan Du Lac rode bod på. Det er ligesom at få slette tidens spor med et viskelæder.

Behandlingen genopbygger kollagen, elastin, hyaluron i huden samt ilter huden, den er derfor en god anti-age behandling, men også særdeles god til at lindre og berolige rødme som  eksem og rosacea og akne hud

Du har din egen originale Dermaroller med, vi ruller huden og giver en ekstra god maske på.

Øjne skal plejes ekstra, hvis de ser triste ud, falder hele ansigtet.

Denne øjenmaske lysner, fugter og opstrammer

Release ansigtet 425,-

Release overlæbe og hage  350

Release overlæbe 195,-

Denne behandling er perfekt til dig, der både ønsker fornyet glød og hårfjerning. Release peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Den er særdeles velegnet til grov hud, trist hud, moden rynket hud, pigmentering og akne. Release behandlingen gør hudens fornyelsesproces bedre, overfladen bliver mere jævn, sundere og flottere.
Masken har også den egenskab at den fjerner hår.

Farv vipper ELLER bryn 100,-

Farv vipper & bryn 175,-

Voks overlæbe og hage / overlæbe og næse 175,-

Voks næse og øre  175,-

Voks overlæbe eller næse 100,-

Hudplejeklinik i Herning og Silkeborg tilbyder ansigtsbehandlinger. Vores dygtige hudterapeauter er årsag til at vi får kunder fra Herning, Silkeborg og Skive