Springer du ofte trinnet over med skintonicen, og blot renser ansigtet og derefter kommer din creme på huden?
Det vil vi hos Stines Hudpleje gerne lave om på – så du får det mest effektive ud af din hudplejerutine.
Vi kan godt forstå hvorfor du synes det kan være svært, at gennemskue hvad en skintonic egentlig gør godt for, så vi vil på bedste vis prøve, at forklare det for dig……. :-)
Skintonicens historie
Tilbage i tiden var en skintonic meget krads og sprittet i det. Det eneste skintonicen havde til formål var, at affedte huden. Huden føltes ekstremt tør bagefter, og man kunne ikke andet end, at skynde sig, at komme en creme på huden.
Dette er SLET ikke tilfældet i dag. En skintonic har nu til formål, at sørger for, at forbedrede huden på cremen du påfører efterfølgende.
Hvorfor skal jeg bruge en skintonic?
Ligesom med dit renseprodukt er det selvfølgelig individuelt for hver person, hvilken skintonic man skal anvende. Så alt efter hvilken hudtype man har vil der være forskellige ingredienser, såsom antioxidanter, salicylsyre, beroligende ingredienser mm.
Hvad er forskellen på en skintonic og toner?
Som skrevet tidligere var en skintonic tilbage i tiden meget krads i det grundet det store indhold af alkohol. Sådan er det ikke i dag.
Så i og for sig er der ikke en forskel på en skintonic og en toner, men med en toner er du et hundrede procent sikker på, at der ikke indeholder alkohol i produktet.
Hos Stines Hudpleje anbefaler vi ikke skintonic’s, som er alkoholbaserede. De alkoholbaserede skintonic’s fjerner de naturlige vigtige fedtstoffer fra huden. Når disse vigtige fedtstoffer fjernes fra huden, vil huden automatisk begynde, at producerer mere talg og dette kan føre til urenheder, hvis huden udtørres.
Hvordan skal man bruge sin skintonic?
Vi anbefaler også, at du anvender en skintonic inden du peeler huden eller kommer en ansigtsmaske på din hud (som gøres 2-3 gange i ugen).
Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?
Har du brug for råd og vejledning?