Hudpleje til en hver hudtype

Det er vigtigt, at man anvender produkter til den hudtype som ens hud har for, at man kan opnå de bedste resultater.

Vi er født med vores hudtype, og den dannes i teenageårene. Hudtypen kan ikke ændres på. Men der kan dog opstå hudtilstande i huden, som gør, at man behandler huden ud fra den hudtilstand huden er i. 

En hudtilstand i huden kan behandles med den korrekte pleje og kost, hvorimod en hudtype ikke kan fjernes blot holdes nede med de rigtige produkter. 

De forskellige hudtyper er; 

  • Normal Hudtype 
  • Kombineret Hudtype
  • Tør Hudtype 
  • Fedtet Hudtype 
  • Sensitiv Hudtype 

Normal Hudtype 

Det er de færreste, som har en normal hudtype. Huden har helt fine porer, som næsten ikke kan ses. Huden er hverken tør, fedtet eller sensitiv, og har en fin teint. 
Ved at behandle de yderligere hudtyper korrekt, kan man næsten opnå udseendet af en normal hudtype. 

Kombineret Hudtype

Vi ser oftest, at en kombineret hudtype er en kombination i mellem en fedtet hudtype og en tør hudtype. Men det kan dog være en blanding af de forskellige hudtyper. 

Tør Hudtype

Huden vil typisk skalle, og føles meget stram. Huden har fine porer, og kan have en lidt grålig/livløs teint. 

Fedtet Hudtype

Huden har tendens til skinne, og der vil være forstørrede porer. Du oplever ofte hudorme, og kan have en blank overflade. 

Sensitiv Hudtype

En sensitiv hudtype reagere ofte på det miljø man er i. Den har tendens til rødme og karsprængninger. Huden kan også virke tør. 

Korrekte produkter til hjemmebrug

Vi ser ofte, at folk tror de har en fedtet hudtype, (og behandler huden ud fra den fedtede hudtype), men at de reelt set har en kombineret hudtype eller tør hudtype. Dette gør, at huden ender med, at blive endnu mere tør & dehydreret. Når man gør dette begynder talgkirtlerne, at producere mere talg, og derfor ender det med, at huden virker mere fedtet. Du kan måske opleve, at huden fedter i løbet af dagen. Talgkirtlerne producerer mere talg for, at kompenserer for den udtørrede hud. 

Dette er en tilstand, som opstår i huden på grund af forkert behandling af huden, og er nem at behandle. Ved at bruge produkter til den hudtype man er født med, vil den fedtede tilstand hurtigt  forsvinde. 

Hjælp at hente

Vi ved godt, at det kan være mega svært, at finde de rigtige produkter, og mange har ofte været igennem en masse fejlkøb. Hos Stines Hudpleje sætter vi en stor ære i, at hjælpe vore kunder til, at få den korrekte behandling og de korrekte produkter til hjemmebrug. Vi tilbyder altid gratis hudanalyser, så man er sikker på, at man har de rigtige produkter.
Vi vil hjælpe og vejlede i produkterne og i hvordan man bruger produkterne.

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?