Hudplejerutine

En god hudplejerutine starter med, at finde produkter som passer til din hudtype / hudtilstand. 
Der findes mange holdninger og myter til hvordan en god hudplejerutine er. En optimal hudplejerutine er den, som virker for dig. Det hele handler om hvilken hudplejerutine, som passer til netop dig og din hudtype / tilstand. 
Du kan derfor ikke sammenligne din hud med din mors, venindes eller søsters, din hudplejerutine skal skræddersyes efter din huds behov. 

Det er derfor essentielt, at du finder ud af hvilken hudtype du har, og om der skulle være en eventuel hudtilstand i huden. Du kan læse mere om hudtyper og hudtilstande ved, at scrolle nederst på siden ved at følge linket HER. 

Hvilke hudplejeprodukter skal jeg bruge?

Uanset hvilken hudtype du har anbefaler vi følgende produkttyper til din hudplejerutine ;

  1. Renseprodukter | Rens og Tonic/Facial Mist
  2. Dagcreme & Natcreme 
  3. Solfaktor 
  4. Exfolieringsprodukter
  5. Øjencreme 
  6. Behandlingprodukter, såsom Serum & Ansigtsmasker

Er det nødvendigt, at bruge så mange hudplejeprodukter? 

…… Både og. 

Hos Stines Hudpleje vil vi altid anbefale et komplet hudplejeprogram, hvis man ønsker HURTIGE og STABILE resultater, men vi kender alle sammen til en travl hverdag med job, arbejde, børn, træning mm. Og vi kender alle til en økonomi, som måske ikke tilgodeser et komplet hudplejeprogram. 

Det kommer selvfølgelig også an på hvad der skal arbejdes med i huden. Hvor stort et problem, som der er i huden. Vi står altid klar til, at rådgive dig, således du opnår det bedste og hurtigste resultat. Du kan kontakte os via denne FORMULA HER, også vil vi hurtigst muligt rådgive dig til den bedste hudplejerutine for dig.

Der er desværre ikke en facitliste over hvilke produkter, som passer til hvem. 

Det vigtigste når man skal finde et renseprodukt er, at man finder et produkt som er sulfatfri. Dette er for, at undgå en udtørring af huden. Uanset om man har en fedtet , sensitiv eller tør hudtype er det ekstremt vigtigt, at huden ikke udtørres. 

  • Hvis huden udtørres, begynder talgkirtlerne at producerer mere talg, og dette ønsker vi ikke i nogle hudtyper. 
  • Huden kan også blive endnu mere tør og stram, hvis man hver dag anvender en rens med sulfater. 

Skal jeg både anvende en dagcreme, natcreme og solfaktor? 

Dette er ikke nødvendigt. Vi har et hav af forskellige dagcremer, som kan anvendes både som dagcreme og natcreme. Dog anbefaler vi, at man altid anvender en solfaktor, også selvom solen ikke skinner. 

Hos Stines Hudpleje anbefaler vi, at hvis man anvender en dagcreme med solfaktor i, at man også har en natcreme. Det er ikke sundt for huden, at have solfaktor på om natten. Hvis man ikke har en dagcreme med solfaktor i, kan den både bruges morgen og aften. Her anbefaler vi dog, at man supplerer sin hudpleje med en solfaktor Der findes et hav af forskellige produkter, som kan anvendes som solfaktor. Både med og uden farve, pudder osv. Du kan se alle vores solprodukter til ansigtet HER.

Hvorfor skal man anvende solfaktor når solen ikke skinner? 

Solfaktoren er vores ultimative anti-age produkt. UVA-strålerne fra solen skinner igennem skyerne, og kan sagtens komme igennem bilens ruder, vinduer osv. Det er derfor essentielt, at anvende solfaktor året rundt, også i Danmark. 

 

 

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Har du brug for råd og vejledning?